ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ

 

Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ

Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ
Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ
Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΤΟΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΑΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. 

ΑΡΑ, ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. 

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. 

«ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ». 

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ. ΑΡΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

  ΑΚΟΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ «ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ»:

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΜΗ ΟΡΑΤΟ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΟΛΩΝ, ΠΟΛΛΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. 

ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΩΡΙΜΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΑΡΑ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΟΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΩΡΙΜΑΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ, ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΨΕΜΑ-ΜΗ ΟΡΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΟΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΕΝΩ ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΡΑΤΟ. 

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΑΣ, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. 

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ.

===========

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια