ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΠΟΥ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ. ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ, (ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤAI ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ) ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΣΗ. EΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ) ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ (Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ) ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια