ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

 

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛEIΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ (ΔΟΛΙΩΣ;) ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΟΠΩΣ: ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΥΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Κ.Α. Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ (ΣΕΑ) ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ 658ΧΛΜ, Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΥΚΝΩΣΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 11.5 ΔΙΣ€. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ 1.5ΔΙΣ€ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια