ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΜΠΟΡΙΟ…….ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ #cyprustimes #busines

 

ΕΜΠΟΡΙΟ.......ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΟ…….ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΜΠΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤON ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΑ…..ΛΥΣΗ ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. 

https://esylemesou1.blogspot.com/

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΗΚΕ.

ΟΙ NEOBANK ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ.

ΟΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ. Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Η’ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, Η ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Ο Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION», World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.
3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.
( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλείων, στα οποία κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια