ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; - ΜΕΡΟΣ 1 #εργασία

 

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; - ΜΕΡΟΣ 1

ΒΑΝΕΣΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Ιωαννίνων

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (28/3/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ
-----------------------------------------
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ- ΛΥΣΕΙΣ" ΤΟΥ WEB TV ΙΛΛΥΡΙΑ , Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΕΣΣΑ - ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.


ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?? ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ?? ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ?? ΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ


4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.


4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,


4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.


4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.


4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).


4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.


4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.


Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια