ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Δ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Δ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ 
ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ 1 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ 13. 

 ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. 
ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ. 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ. 

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. 

ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ. 
Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ. 

 Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. 
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΔΕΛΤΑ. 

ΣΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. 

ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ‘Η ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 60ο ΜΟΙΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666.  

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ‘Η ΒΙΟ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΝ ΑΔΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. 

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΜΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΙ. 

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΖΩΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια