ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ''ΛΑΡΚΟ''

 


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΛΟΓΩ ΑΛΗΘΕΙΑΣ '' ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ.
Η ''ΛΑΡΚΟ'' ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΙΔΗΡΟΝΙΚΕΛΙΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ! ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ''ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ'' ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κου ΣΚΡΕΚΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΡΕΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2008. ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΗΣΕΙ ΔΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 


7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.


7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.


7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.


7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.


7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.


7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.


7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.


7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να 

εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.


7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.


7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.


Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια