ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΜΑ Ή ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ #cyprusmedia #cyprusnews

   

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

«….Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΜΑ Ή ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ.

https://esylemesou1.blogspot.com/

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ «ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ», ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η
ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ.

Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΑΒΙΑΣΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΕΣΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Ή ΑΔΡΑΝΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ….».

ΠΗΓΗ:


Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια