ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ

    

ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ
 Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ», ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΥΨΙΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ, ΝΥΜΦΕΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΦΑΙΣΤΟ!! 

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, Ο «ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ». 

ΣΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ.  

ΑΛΛΑ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,  

«ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ».  

ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ  ΚΩΔΙΚΕΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΔΩΡ, ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΟ ΥΔΑΤΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ «ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ».  

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. 

ΟΜΩΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΙ. 

ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΙΜΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.  

ΤΟ ΑΙΜΑ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΜΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΝΕΡΟ, ΖΩΗ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΦΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ, ΣΤΑ ΖΩΑ, ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.  

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΩΝ, ΟΜΟΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!! 

ΑΡΑ, ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. 

ΑΛΛΟ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΩΚΕΑΝΟΣ! ΑΛΛΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ! 

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΟΣ ΘΕΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

 ΑΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. 

ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ, ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ.  

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ, ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΙΞΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ, ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΨΙΣΤΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ! 

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΩ...  

«ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΧΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ»,  

… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ! 

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΔΙΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. 

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ «ΝΥΜΦΗ» ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ! 

ΑΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΕΙΝΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ «ΝΥΜΦΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΩ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΝΥΜΦΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ, ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «ΝΥΜΦΕΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:


 ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 57 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 57 = 5 + 7 = 12 ΔΩΔΕΚΑ. 

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΝΥΜΦΗ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.  

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΝΥΜΦΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ


 ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ: 


ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 144 ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ, ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ. 

ΑΚΟΜΗ, 144ο ΜΟΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΕΤΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΑΩΝ ΜΑΣ.

ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ 144 = 1 + 4 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΙΣ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΦΕΥΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ  ΕΚΤΟΣ!!  

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΡΚΙΟ, ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΥΛΩΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΘΥΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.  

ΑΥΤΟΙ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. 

ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΖΩΑΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ. 

ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΩ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ

Η ΜΟΝΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. 

ΟΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ. 

ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!! 

ΟΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ, ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ. 

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ! 

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ. 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΤΑΘΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΘΝΗΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΥΜΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΡΗΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ. 

ΩΣΤΟΣΟ, Ο,ΤΙ ΜΑΘΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. 

ΕΤΣΙ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ! 

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ή ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ! 

ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ, ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ!! 

ΑΡΑ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΟΥ ΤΑ ΦΩΛΙΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! 

ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. 

ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΔΩΡ! 

ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΥΓΡΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ. 

ΑΡΑ, ΑΛΛΟ ΥΔΩΡ, ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ!! 

ΑΛΛΟ ΥΓΡΟ, ΑΛΛΟ ΥΔΩΡ, ΑΛΛΟ ΥΔΑΤΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΛΛΟ ΩΚΕΑΝΟΣ, ΑΛΛΟ ΛΙΜΝΗ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. 

ΑΛΛΟ ΥΔΑΤΑ, ΑΛΛΟ ΩΚΕΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ. 

ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!! 

«ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΠΙΑ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ Ή ΨΕΥΔΗΣ Ή ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ Ή ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ Ή ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ. 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΔΙΚΟΥ! ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΓΝΩΣΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΓΝΩΣΗ». 

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ! 

ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΗ ΓΝΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΗ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!! 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ!  

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. 

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ 2 ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΝΥΜΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ 

ΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  

ΩΣΤΟΣΟ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ 2 ΔΥΟ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΝΥΜΦΩΝ,  

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΟΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΥΜΦΗ, ΘΕΤΙ. 

ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΕΤΙ, ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ: 


ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΥ ΘΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 34 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ: 34 = 3 + 4 = 7 ΕΦΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΑ,  

ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΝΥΜΦΗ ΘΕΤΙ  

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ. 

ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ! 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΥΜΦΗ, Η ΙΔΙΑ Η ΔΑΦΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑΓΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ: 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ, ΕΝΩΣΗ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 65 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 65 = 6 + 5 = 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή  2 ΔΥΟ, ΔΙΟΤΙ 11 = 1 + 1 = 2 ΔΥΟ. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΝΥΜΦΗ ΔΑΦΝΗ!! 

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: 


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑΓΙΑ.  

ΑΡΑ, ΤΟ ΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΕΞΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. 

ΑΡΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ:

ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή ΚΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ:

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑΓΙΑ.  

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΝΥΜΦΗΣ, ΔΑΦΝΗ: 


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ Ή 2 ΔΥΟ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ ΔΑΦΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΥΜΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ.  

ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΓΙΑΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ:


ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΜΙΑ ΝΥΜΦΗ ΓΙΑΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑΓΙΑ, ΤΑ 2 ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.  

ΕΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 

ΓΙΑ ΓΙΑ 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ Η ΜΑΝΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ??


 ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ!

 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΘΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΘΝΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΓΙΑ ΝΥΜΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, «ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ, «ΜΗΤΕΡΑ Ή ΠΑΤΕΡΑΣ».  

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ "ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια