ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ

 ΤΑ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ Η ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΥΠΟΨΙΕΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗ. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΟΓΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΩΣ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ, Ο ΑΕΡΑΣ, Η ΓΗ, ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ. Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η "ΚΑΚΗ" ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ & ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΕΙΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ" ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΟΜΟΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ. ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΛ.: 6977617800


5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ


5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.


5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60% της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς.


5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.


5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.


5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,


5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.


5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.


5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.


5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.


5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.


5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80% των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.


5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.


5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.


5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.


5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.


5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.


5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.


11.0 ΝΕΡΟ


11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.


11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.


11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.


11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.


11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.


11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.


11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.


11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.


21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.


21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί. 


21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.


21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.


21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.


21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.


21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.


21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.


21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.


21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).


21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι' αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.


21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια