ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στόχος τους.... το χακάρισμα ανθρώπων

   


Δείτε τι λέει ο Γ.Ν.Χαράρι στον Κ.Μητσοτάκη

Ένα απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες, στο οποίο βλέπουμε τον συγγραφέα, ιστορικό και σύμβουλο του Κλάους Σβαμπ, Γιουβάλ Νόα Χαράρι, να λέει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για… χακάρισμα ανθρώπων! 

«Το κλειδί είναι η δυνατότητα να χακάρουμε τους ανθρώπους, αυτό δεν υπήρχε στην ιστορία, υπάρχει πολύ μεγάλη συζήτηση για να χακάρουμε λογαριασμούς και υπολογιστές αλλά η μεγάλη επανάσταση είναι η αναδυόμενη ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπους να έχουμε αρκετά δεδομένα για τους ανθρώπους και να τους ελέγξουμε και να τους καταλάβουμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ ότι αυτοί τον ίδιο τον εαυτό τους. 

Και όταν καταφέρουμε να τα ελέγξουμε όλα αυτά μπορείς να τους ελέγξεις απολύτως και αυτό είναι κάτι που η δημοκρατία και καμία άλλη κοινωνία ποτέ δεν είχε να αντιμετωπίσει γιατί ήταν αδύνατο σε όλη την ιστορία», λέει αρχικά ο Χαράρι και προσθέτει:

«Αυτό υποβιβάζει τις παραδοσιακές μας ιδέες για την δημοκρατία και την ανοιχτή κοινωνία γιατί δημοκρατία σημαίνει ανοιχτή επιλογή για κάθε άτομο και εμείς ξέρουμε ότι κανένας δεν μπορεί να καθοδηγήσει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. 

Είναι όπως η οικονομία που λέμε “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”, αυτό λένε οι κυβερνήσεις ότι ο “πολίτης έχει πάντα δίκιο”, τώρα που όμως οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να χακάρουν τους ανθρώπους δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ελεύθερη βούληση». 

Να σημειώσουμε ότι ο Γ.Ν.Χαράρι είναι γνωστός για τις απόψεις του, όμως στο συγκεκριμένο βίντεο τον βλέπουμε να μιλά στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο: 

PRO NEWS

ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ


ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΡΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ,ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ «ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ;ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ


Η «ΙΔΕΑ» ΤΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Ο COUDENHOVE-KALERGIΗ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΛΚΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ RICHARD NIKOLAUS VON COUDENHOVE-KALERGI.


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

 πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια