ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

 

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Σοφία Πουμπουρίδου, υποψήφια βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΙΕΣ” με τον Θεόδωρο Λαφαζανίδη.

Η ΡΑΠΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

8.0 BIOTEXNIA

Η Ελλήνων Πολιτεία δίνει μεγάλη σημασία στον βιοτεχνικό κλάδο. Τα χειροποίητα παραδοσιακά είναι μέσα στην διαχρονική έκφραση τέχνης του γένους μας.
Είναι μια αξία διαχρονική, που θα ενισχυθεί από την Πολιτεία όσο το δυνατόν περισσότερο.
8.1. Η αγγειοπλαστική, γενικά τα κεραμικά, η χειροποίητη τέχνη της σιδηρουργίας, της χαλκουργίας, της αργυροχοΐας θα ενισχυθούν ιδιαιτέρως.
8.2. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην χρυσοχοΐα που είναι από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνική Τεχνική και μας έχει αφήσει απείρου κάλλους τεχνουργήματα.
8.3. Στον τομέα της ένδυσης θα ενισχυθούν βιοτεχνίες, ύφανσης και κεντήματος με μεγάλο βάρος την άριστη ποιότητα των παραγομένων υλικών και προϊόντων με πρώτες ύλες της μητέρας Ελληνικής φύσης, όπως βαμβάκι, λινό κάνναβης, μετάξι κλπ.
8.4. Η παραγωγή υφασμάτων από μετάξι θα ενισχυθεί καθώς επίσης τεχνουργήματα, χειροποίητα, χαρακτικής και γλυπτικής, παραδοσιακά ή με καινοτόμες εφαρμογές.
8.5. Μεγάλη προώθηση θα δοθεί στις οικοτεχνίες για παραγωγή προϊόντων καπνού όπως τσιγάρα, πούρα κλπ καθώς και αλκοολούχων από απόσταξη ποτών όλων των ειδών όπως από κρεμμύδια, πατάτες, μούρα, μήλα και ότι άλλο είναι παραδοσιακό αλκοολούχο μπορεί να παραχθεί.
8.6. Το ίδιο θα ισχύει και για τους φυσικούς χυμούς. ΣΕΛΙΔΑ 20 από 40
8.7. Το κίνητρο για την προώθηση αυτών των δραστηριοτήτων είναι καθαρά φορολογικό και αναφέρεται στην φορολογική πολιτική του παρόντος.

πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια