ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09/05/2022 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

Ο πολιτικός φορέας  Ελλήνων Συνέλευσις και ο πρόεδρος του κ. Αρτέμης Σώρρας,  καλεί και προσκαλεί  όλες  τις Ελληνίδες,  όλους τους Έλληνες και όλους τους φιλέλληνες απανταχού του πλανήτη    να παρευρεθούν στο μεγάλο γεγονός της  συνάντησης των  Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί στην λεωφ. Αναβύσσου 251 στα Καλύβια Θορικού Αττικής την Κυριακή 15/05/2022 και ώρα 12.00 μ.μ.   

Επτά έτη συμπληρώθηκαν από την ίδρυση του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις  

Επτά έτη γεμάτα  από  εκδηλώσεις, ενημερώσεις, ίδρυση εκατοντάδων γραφείων από ενεργούς πολίτες.

Με το άνοιγμα της νέας επταετίας ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας θα χαράξει τις βάσεις για τον επαναπροσδιορισμό της  στρατηγικής του τεράστιου και δίκαιου αγώνα της απελευθέρωσης μας συνολικά και συλλογικά ως μονάδα για την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

Στην εκδήλωση με το τεράστιο ετήσιο δρώμενο της ενθύμησης του όρκου καθώς και το συμπόσιο που θα ακολουθήσει διοργανώνει ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός των Ελλήνων Ε5 "ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". όπου θα έχουμε όλοι την τιμή να  συναντήσουμε από κοντά  τον πρόεδρο του του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρα.  


 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 

  Email:esy.tmimatypou13@gmail.com 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια