ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

  


ΣΤΗΝ  ΣΥΝΘΕΣΗ, 5151515, 

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΔΕΚΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 5 + 1 + 5 + 1 + 5 + 1 + 5 = 23, Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ 23, ΚΡΥΦΟ Ή ΦΑΝΕΡΟ. 

ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2 ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥ 3 ΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ «23 = 2 + 3 = 5 ΠΕΝΤΕ», 

ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΗ, ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΣΗ, ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΕΕΣ ΙΕΡΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΣ  ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΕΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΝ,

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΥΛΗΣ. 

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΥΛΗ 440 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ 1,363636. 

ΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1 ΕΝΑ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ  ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΟΜΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, ΤΟΥ 6 ΕΞΙ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ. 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ 1 ΕΝΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ  ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΤΟ 36, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΤΟΥ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, 

ΤΩΝ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΙΩΝΩΝ  ΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ

 ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια