ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

  

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

https://esylemesou1.blogspot.com/

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ “ΤΡΙΤΗ ΔΕΣΜΗ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑΣΩΣΗΣ” Η “ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ). ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ 222 ΝΑΙ, 64 ΟΧΙ ΚΑΙ 11 ΠΑΡΩΝ, ΠΑΡΟΤΙ 43 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΈΤΣΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, Η ΕΥΡΩΟΜΑΔΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΩΝ 26 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΟΣΗ ΥΨΟΥΣ 10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΔΙΑΤΕΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ EMS, ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΠΗΓΗ:https://www.e-synews.gr/ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια