ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ  ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ  ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΝΑΒΥΣΟΥ 251 

7 ΕΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ   ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  7 ΕΤΗ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ  ΙΔΡΥΣΗ 100ΑΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ  ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ.  

ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ 7 ΕΤΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ   ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ  ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ  ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ  ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΤΗΣΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ  ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΙΣΗΣ  ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Ε5  ΕΛΕΥΣΙΣ  ΕΝΩΜΕΝΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια