ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ;

 ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (23/5/2022) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ------------------------ Έχουν αναρωτηθεί οι Έλληνες πώς γίνεται μεσα στο Ελληνικό κράτος να “φωλιάζει” ένα ειδικο καθεστώς σε τμήμα της χερσονήσου του ΑΘΩ, που το Σύνταγμα (άρθρο 105) οριζει ως περιοχή Αγίου Όρους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ' αυτό παραμένει άθικτη σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του; Εξετάζοντας την ιστορία της χερσονήσου του ΑΘΩ διαπιστώνουμε ότι οι χριστιανικές Μονές που συνιστούν το λεγόμενο “Αγιον Όρος” δεν είναι καθόλου αρχαίες αφού αρχισαν να χτίζονται απο τον 10ο έως τον 16ο αιώνα μ.χ. πάνω στα πραγματικά αρχαία ιερά των Ελλήνων που οικουσαν τον χώρο χιλιετηρίδες πριν και μάλιστα η Χερσόνησος ΑΘΩ αποτελούσε ιερο γεωδαιτημένο χώρο οπου επάνω του δέσποζαν εκατοντάδες ιερά της Αρτέμιδος, της Δήμητρα, των Μουσων, Ασκληπιείο με ιαματικά νερα, Μαντείο του Απόλλωνα, Ναος και τεράστιο άγαλμα του ΑΘΩΟΥ ΔΙΟΣ ... Από την εποχή των βυζαντινών αυτοκρατόρων η εκκλησία καταστρέφει και καπηλεύεται τα ιερά των Ελλήνων. Μέχρι σήμερα οι 20 Μονες του Αγιου Ορους εχουν καταλάβει την ελληνική επικράτεια με τεράστιες ιδιοκτησίες σε μετόχια εξασκώντας “ιερες μπιζνες” σε συνεργασία με τους κομματικούς κυβερνήτες του ελληνικού κράτους που τις χρηματοδοτούν απο τον κρατικο προυπολογισμο αφειδώς.. ερήμην των Ελλήνων πολίτων. Γεωργία Βαγενά ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 e-mail: georgiavayena@gmail.com IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ ------------------------- ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.


1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.


1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.


1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.


1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.


1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.


1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας.


1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.


1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.


1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.


1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια