ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ Β’)

 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ Β’)

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ Β')
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ Β’)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΦΤΗΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΝΙΚΕΛΙΟΥ ΜΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ CO2 ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 3% ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ (ΑΥΞΗΣΗ ΕΩΣ 300%) ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ (ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΜAIΑ ΚΑΙ ΕΞΕΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια