ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ... (HXHTIKΟ)

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΖΙΝΤΖΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑ RADIO...


ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: « ....Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2015 ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ... ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΡΤΙΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟ 2012 ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΝΕ ΩΣ ΚΑΙ 11% ΣΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΟ MEMORANDUM ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.

ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ Κ. ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ.

ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο Κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΝ Κ. ΠΟΥΤΙΝ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ Ο,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ 0,5% ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΙΔΡΥΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ 0,5% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑN ΔΥΟ ΟΡΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΟΙ. 
ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΡΟΙΚΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. 
ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ. 
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΗΜ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑΙ…

ΔΗΜ: ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΤΟ ΖΗΣΑΤΕ… ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ… ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ… ΘΕΣΜΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ…ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ

ΔΗΜ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΡΩΤΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ… ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ!

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΟΧΙ ΠΟΤΕ! ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ… ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ 2013 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΤΕ 67650/2013 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ 6 ΙΣΟΠΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΗΠΑ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΕΣΕΒΛΗΘΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ… ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ..

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ. ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΚΑΙ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ, ΟΠΩ Σ ΚΙ ΕΓΙΝΕ!


ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΟΠΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ;
 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η 107376/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ…

ΔΗΜ: ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΟ…

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2019 ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ 6 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 5077/2019 ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΔΗΜ: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ; ….»

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια