ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ 13 ΧΡΟΝΩΝ; ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ. Ο ΔΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ GOLDEN BOYS ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 1000ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ60.000 ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΠΡΩΤΟΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΚΑΙ ΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια