ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ

 


ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΜΙΚΡΟΝΙΩΤΑ ΜΕΡΟΣ
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΜΙΚΡΟΝΙΩΤΑ ΜΕΡΟΣ

H συνέχεια της ανάλυσης της Ρώσικης διαλέκτου με σημαντικά στοιχεία και αποδεικτική διεργασία όπου ο Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

αναγιγνώσκει και αναλύει επιμέρους σημεία του κειμένου «ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ» « ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΩ» του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ που το γείωσε στις μέρες μας ώστε να αντιληφθούν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη μας το τι έχει συμβεί.

Παρουσιάζεται στην εκπομπή του web tv ORFEAS «ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ» που παρουσιάζει ο Κος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος

2.0. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

2.1. Η Ελλήνων Πολιτεία σε όλους τους Δήμους θα προσφέρει Διαρκή Ελληνική Παιδεία.
2.2. Θα κατασκευαστούν χώροι Διδασκαλίας και Φιλοξενίας για όλες τις ηλικίες, με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με άξονα Διδασκαλίας την Γραμματεία μας και την αναβάθμιση σε κάθε τομέα ενδιαφέροντος των Πολιτών που θα ακολουθούν το πρόγραμμα. Στοίχημα της Πολιτείας είναι η αναβάθμιση ολόκληρης της κοινωνίας εντός του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος.
2.3. Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών. Θα επιδοτηθεί ένα «τέλος εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, ώστε να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα ή να οργανώνουν τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαίδευση και επανακατάρτιση», ούτως ώστε, ο κάθε Έλληνας να ενημερώνεται για τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, γινόμενοι όλοι παραγωγικότεροι πολίτες.

3.0 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

3.1. Μέσα στα πλαίσια της προσφοράς της Ελλήνων Πολιτείας για Διαρκή Ελληνική Παιδεία είναι και η δημιουργία σε κάθε πόλη – κωμόπολη δημόσια βιβλιοθήκη με βιβλία της πραγματικής Ελληνικής Γραμματείας, σε ένα ιδανικό περιβάλλον εναρμονισμένο με τον ρόλο που υπηρετεί και με περιεχόμενο συγγράμματα για την γνωσιακή επιμόρφωση των Πολιτών.
3.2. Οι βιβλιοθήκες θα είναι και κέντρα πληροφοριών τα οποία θα βρίσκονται συνδεδεμένα διαδικτυακά με άλλα παρόμοια κέντρα σε όλο τον πλανήτη ούτως ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να έχει διευρυμένη πρόσβαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια