ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΩΤΟΝΙΑ – ΝΕΤΡΟΝΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ

 

ΠΡΩΤΟΝΙΑ - ΝΕΤΡΟΝΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ, ΑΧΩΡΙΣΤΗ, 3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΔΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ, ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΕΙ 6 ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΕΞΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΟ ΑΡΤΕΜΗ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ ΔΟΜΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 6 ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΟΛΟ 666. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.
ΑΡΑ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ 3 ΤΡΙΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΝΙΑ – ΝΕΤΡΟΝΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ, Η ΔΟΜΗΣΗ, Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ? ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΧΒΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ? ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ?

«Α ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ». ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΣΕΙΡΙΟΣ Α – ΣΕΙΡΙΟΣ Β – ΣΕΙΡΙΟΣ γ, ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ Α, Β, Γ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΛΑ  ΤΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΟΛΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΙΣΟΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕΛ 21-23

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ – ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια