ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οικονομική Κρίση ; Η Κρίση Αξιών ;

 

 


Η Κρίση των Αξιών
και η αποκατάσταση της αλήθειας !

Οι Έλληνες ως οι μόνοι Παγκοσμιοποιητές στον Πλανήτη μας,  με τελευταίον έως σήμερα Παγκοσμιοποιητή τον  Μέγα Αλέξανδρο ,  και  με το βάρος της τεράστιας ευθύνης που έχουν επωμιστεί διαχρονικά , ως οι θεματοφύλακες της Αλήθειας του Δικαίου του Ανθρώπινου Γένους,  και που, μοιράστηκαν με  όλους τους Ανθρώπους της Γης τις Γνώσεις τους τις Τέχνες τους τις Επιστήμες τους τον Πολιτισμό που αυτόν βιώνουμε όλοι μας, αυτόν διδασκόμαστε , όλοι οι άνθρωποι, σε όλα τα σχολεία και σε όλα τα Πανεπιστήμια του κόσμου. Διότι είναι οι αληθινές βάσεις, τα θέμελα, που επάνω τους έχει κάτσει όλος ο πλανήτης και όλα κινούνται δομούνται και αναπτύσονται υπό αυτές τις σταθερές, και που κάποιοι μηχανισμοί άκρως σκοτεινοί και απάνθρωποι έχουν βαλθεί να τις καταστρέψουν, επιβάλλοντας μία παγκόσμια δικτατορία την οποίαν ονομάζουν ΝΤΠ-νέα τάξη πραγμάτων - παγκόσμια διακυβέρνηση- παγκοσμιοποίηση.

Ο πραγματικός Παγκοσμιοποιητής δεν είναι ο λαοπλάνος, ο δυνάστης, ο πλαστογράφος της πραγματικής Ιστορίας ο παραχαράκτης, ο ψεύτης, ο κλέφτης, ο βιαστής, ο ανίκανος να δημιουργήσει οτιδήποτε δικό του ,  και ποτέ δε θα γίνει παγκοσμιοποιητής σε αυτόν τον Πλανήτη.

Ο πραγματικός Παγκοσμιοποιητής έχει το Χρίσμα, είναι ο Εκλεκτός όλων . Είναι αυτός που Δημιουργεί τις  συνθήκες, για την   ευημερία όλων , την συνύπαρξη όλων  με Αρμονία με Αρετή με ίσες ευκαιρίες  προς όλους. Με άπειρο σεβασμό στην  Φύση και στην φυσιολογία  όλων των Δημιουργήματων της Δημιουργίας. Με Σεβασμό στον Άνθρωπο,   συνεχίζοντας την ανελικτική πορεία ολόκληρης της ανθρωπότητας από εκεί που το άφησε ο προηγούμενος παγκοσμιοποιητής εν προκειμένω ο Ιάσωνας. Είναι αυτός που ότι πράττει ότι δημιουργεί είναι για την ολότητα της ανθρωπότητας, είναι για το 'Ολον, και μένει  για πάντα ως παρακαταθήκη για ολόκληρη την ανθρώπότητα και για τις επερχόμενες γενεές . Όπως ακριβώς συνέβη με τον Μέγα Αλέξανδρο, για να βιώνουμε τον Πολιτισμό και τον πλούτο που μας άφησε, ακόμη και με τις καταστροφές και την παραχαράξη της αληθινής Ιστορίας που έχουν επιβάλλει οι εχθροι των ανθρώπων.

Δηλώνουμε απόλυτα και αληθινά προς όλους τους Αδελφούς μας Ανθρώπους του Πλανήτη και με όλην την Αποδεικτική Διεργασία ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία Οικονομική Κρίση  στον πλανήτη μας.

 (εδω οι αποδείξεις από προηγούμενο άρθρο https://www.esykpdeksoteriko.com/2022/06/k-3.html    «Kαι τα 3 τρία μοντέλα «Κοινωνικού Κράτους», Απέτυχαν.»  )

Οι ανθρωποι της Γαίας είναι πιο πλούσιοι από ποτέ. Τα παγκόσμια ταμεία όλων των χωρών του πλανήτη στη Παγκόσμια Τράπεζα Ανασυγκροτήσεως και Ανοικοδομοίσεως (ΒIS )είναι ασφυκτικά γεμάτα από αυτά που έχουν παράξει όλα αυτά τα χρόνια.  Διότι μόνο οι άνθρωποι παράγουν πλούτο. Και όσος πλούτος υπάρχει τους ανήκει.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη αντιπαραθέσεων, πολέμων μεταξύ των Χωρών, η  εμφύλιων μεταξύ των αδελφών  ανθρώπων μέσα στην ίδια χώρα . Δεν υπάρχει καμία ανάγκη μετανάστευσης ή μετακίνησης των Πληθυσμών από τις πατρίδες τους. Δεν υπάρχει καμία  ανάγκη εύρεσης εργασίας, στέγασης ή ενεργειακή, σε έναν Πλανήτη που είναι όλος καθαρή Ενέργεια και όλα παρέχονται με αφθονία απο την μάνα γη .

Η Δημιουργία έχει φροντίσει για τον άνθρωπο να έχει επάρκεια αγαθών, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του βίου και της. διαβίωσης. 

Αυτη την Θεία Ισορροπία κάποιοι εξωγενείς παράγοντες με ανθρώπινες  παρεμβάσεις την έχουν διαταράξει στον έσχατο βαθμό. 

Σήμερα η μόνη Ανάγκη που υπάρχει και είναι ύψιστης σημασίας για να συνεχίσουμε να βιώνουμε ως Ανθρωπότητα την ζωή στον Πλανήτη μας, είναι να πάρουμε οι Άνθρωποι τις Διοικήσεις των Κρατών μας στα χέρια μας. Να δικάσουμε και να καταδικάσουμε τους δολοφόνους του Περιβάλλοντος μας τους δολοφόνους της φύσης και φυσιολογίας μας,  τους δολοφόνους της ίδιας μας της ανέλιξης. Είναι ο δίκαιος καιρός να πάρουμε όλοι θέση και να σταματήσουμε την κατρακύλα που με μαθηματική ακρίβεια  οδηγεί σε αφανισμό το ανθρώπινο γένος. Να πιάσουμε και να  φυλακίσουμε όλους αυτούς τους νοσηρούς μηχανισμούς που σκοτώνουν την Ζωή σκοτώνουν το Μέλλον μας, Να μη επιτρέψουμε πλέον  σε κανέναν να  κάνει  φυλακή ψυχών  τον πλανήτη μας.

 Μία παγκόσμια συμμορία, πού όλοι μαζί δεν γεμίζουν ούτε μία αίθουσα των 100 τ.μ. (τετραγωνικών μέτρων) να διοικεί και να τρομοκρατεί δισεκατομμύρια ανθρώπους, επιβάλλοντας μία εικονική πραγματικότητα.   Αυτό είναι τραγικά οξύμωρο να συμβαίνει στα νοήμονα Όντα Ανθρώπους .

Ως  Έλληνες πολίτες, έχουμε ήδη ξεκινήσει  κάποια χρόνια τώρα έναν τεράστιο και δίκαιο αγώνα, αποκατάστασης της Αλήθειας του Δικαίου, και της οριστικής ολικής  απελευθέρωσης μας από το παγκόσμιο ληστρικό Τραπεζικό καρτέλ, που παρανομώντας ασύστολα, κρατάει σε ομηρεία, ολόκληρες Χώρες, Κράτη, Ψυχές και καθώς για άλλη μία φορά στην Ιστορία μας δεχόμαστε ,  άδικη επίθεση τα τελευταία έτη, δίνουμε  έναν τεράστιο αγώνα για  να κάνουμε την απόλυτη ανατροπή σε όλο αυτό το αντιαξιακό περιβάλλον . Έχουμε ήδη Βάλει τις βάσεις , τα θέμελα, με την δημιουργία του δικού μας Πολιτικού φορέα. Οι  Έλληνες πολίτες δημιουργήσαμε το συνταγματικο όχημα για να πάρουμε ως ΄Εθνος των Ελλήνων στα χέρια μας  την διαχείριση του Κράτους μας , από την ιδιωτική εταιρεία  των τραπεζιτών  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ -ΑΦΜ 0000931106 -Hellenic Republic  με προστινούς τις άθλιες «πολιτικές» μαριονέτες τους που διορίζονται   από τα  σκοτεινά υπόγεια και τις στοές τους, για να μας διοικούν.

Φτάνει ως εδω .

Όλος ο σχεδιασμός της Στρατηγικής της απελευθέρωσης μας  γίνεται με τον ΝΟΥ  που είναι το πιό ισχυρό υπερόπλο που έχει ο κάθε Άνθρωπος, την Νόηση. Σε αυτό το πεδίο και επίπεδο οι Άνθρωποι είναι ανίκητοι. ΄Οταν βγούν από τον τεχνητό φόβο πού τους επιβλήθηκε ύπουλα τότε βλέπουν πόσο ανόητοι είναι οι δυνάστες μας. Πως ότι κάνουν, είναι μία συνεχόμενη επανάληψη, έχουν μία συνταγή και μαγειρεύουν τον ίδιο δηλητηριασμένο μπουφέ , με επώτερο σκοπό την διαίρεση των ανθρώπων σε ομάδες , σύνολα και υποσύνολα, Διαίρει και βασίλευε . δε μπορούν να σκεφτούν κάτι άλλο να κάνουν, βασίζονται μόνο στο γεγονός ότι οι άνθρωποι ξεχνούν γρήγορα  και βεβαίως το ενισχύουν με χημικά σκευάσματα και άλλες αποστατικές τεχνικές που δεν είναι επί του παρόντος κουβέντα.

Με τον Πολιτισμό μας και με Μεγαλοπρέπεια που είναι χαραγή στο Γένος μας , και με τεράστιο σεβασμό στον ζωντανό οργανισμό Γαία Δήμητρα του Σύμπαντος Άρτεμη που μας φιλοξενεί μας τρέφει μας ζεί μας μεγαλώνει, και πού έχει υποφέρει τόσα πολλά δεινά ο οργανισμος της από τους βιαστές της ανθρωπότητας, εμείς με τον πιό Νόμιμο τρόπο, και  μέσα από τις δικές τους νομικές διαδικασίες, που έχουν φτιάξει για όλους εμάς  θα πάρουμε πίσω τα κλειδιά που τους δώσαμε, ως διαχειριστικούς μηχανισμούς , να διαχειρίζονται  τον πλούτο μας, τα Δίκαια και Δικά μας . Τους πιάσαμε να μας  κλέβουν, όμως υπάρχει και κάτι άλλο χειρότερο ,  έχουν και δολοφονικές τάσεις όπως μας αποδεικνύεται, διότι την ώρα που οι άνθρωποι στον πλανήτη έχουν τεράστια κεφάλαια και πλούτο δικό τους, αντί να τα χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη και ευημερία τους, διότι στην τελική είναι δικά τους, έχουν γίνει έρμαια στις ορέξεις ανώμαλων απάνθρωπων εγκεφάλων. Το θέμα είναι ότι από  Πολίτες που θα έπρεπε και πρέπει  να ασκούν οι ίδιοι την Πολιτική για την Πολιτεία τους  και να  δίνουν τις αποφάσεις τους στους διαχειριστές τους πολιτικούς να εκτελέσουν, έχουν γίνει σκλάβοι των υπαλλήλων τους.  Πολίτες της γης εσείς εμείς είμαστε τα αφεντικά όχι αυτοί. 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε οι Έλληνες ξανά την ύψιστη ιδιότητα μας  του Πολίτη, να ασκήσουμε εμείς την Πολιτικής για το πως θέλουμε να ζήσουμε εγκαθιδρύωντας τα 33 Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα της ίδιας της Δημιουργίας  μας 

Πολίτες και να  διαχειριστούμε εμείς  την Αφθονία μας.

Και το ίδιο θέλουμε για όλα μας τα αδέλφια Έλλην Ανθρώπους του πλανήτη  όποια διάλεκτο κι αν μιλάνε, δεν έχει σημασία, είμαστε όλοι απο το Γένος των Ανθρώπων, μια Οικογενεια, Οίκος του Γένους. ΄Ολοι ζούμε και βιώνουμε την δυνάστευση των Τραπεζών, όλοι ζούμε εγκλοβισμένοι σε υποτιθέμενα χρέη και όλοι έχουμε δικ μας πλούτο. 

ΠΗΓΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια