ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΛΗΔΟΝΙΟΙ ΚΕΛΤΕΣ (ΠΙΚΤΕΣ) ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

  


Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΗΤΗΣ 9ΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ VIIII HISPANA ΕΧΕΙ ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ.. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΕΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ . Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 130 – 197 Μ.Χ. Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕΣ ΦΥΛΕΣ.. 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΟΜΣΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΓΙΟΡΚ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ.TO ΤΕΊΧΟΣ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΉ ΟΧΥΡΩΣΗ ΣΤΗ ΡΩΜΑΪΚΉ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΗΔΟΝΙΩΝ (ΠΙΚΤΕΣ ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΙΓΑΝΤΩΝ (ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΣ ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΙΚΟΝΩΝ (ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ) ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΒΡΥΓΗΪ́ΔΕΣ ΛΙΜΝΕΣ (ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΛΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ

 ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΘΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 

 Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΣΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟΙ ΄΄ΒΑΡΒΑΡΟΙ΄΄ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ?

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ,  ΑΓΓΛΟΥΣ, ΣΚΩΤΣΕΖΟΥΣ, ΣΚΩΤΙΑ, ΧΑΙΛΑΝΤΣ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΛΗΔΟΝΙΟΙ ΚΕΛΤΕΣ ΟΙ ΒΡΙΓΑΝΤΕΣ ΚΕΛΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,  ΑΝΑΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ, ΣΚΩΤΟΙ, ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΚΕΛΤΩΝ
ΚΑΛΗΔΟΝΙΟΙ ΚΕΛΤΕΣ (ΠΙΚΤΕΣ)


 ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΑΛΒΙΟΝΑ (ΑΓΓΛΙΑ) ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΕΛΤΙΚΑ ΦΥΛΑ. ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΚΩΤΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΗΔΟΝΙΟΙ. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΗΔΟΝΙΩΝ ΑΡΑ ΚΡΗΤΕΣ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΑΥΔΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΟΥ ΑΡΡΑΝ.  ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔEIΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΗΔΟΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΚΑΛΥΔΟΝΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ), Η ΟΠΟΊΑ ΠΡΟ-ΟΜΗΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕ Ο ΟΙΝΕΑΣ, ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΤΥΔΕΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΎ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΟΜΗΡΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΔΙΟΜΗΔΗ…»

 ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΄΄ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΗ΄΄ ΣΤΗΝ  Β.Α. ΣΚΩΤΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΥΠΡΩΜΙΝΩΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 1000 π.Χ

 Η ΚΑΛΗΔΟΝΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΉ ΤΟΥ (11.58) «ΚΑΛΥΔΩΝ ΜΕΝ, ΗΔΕ ΓΑΙΑ ΠΕΛΟΠΕΙΑΣ, ΧΘΟΝΟΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΠΟΡΘΜΟΙΣ ΠΈΔΙΛ’ ΕΧΟΥΣ’ ΕΥΔΑΙΜΟΝΑ», «ΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΔΩΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΟΙ ΕΎΦΟΡΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ.»

ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΙ, ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΚΜΑΖΩΝ. ΑΠΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥΣ Η ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΚΤΕΙΣΑΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΠΑΡΧΕΣ. ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΝ ΔΑΡΔΑΝΟ, ΤΟΝ ΙΑΣΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ…

 ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ

 Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ , ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΒΙΟΝΑΣ (ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ), ΕΙΧΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΊ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΗΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ.

 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ SOLINUS C. IULIUS, 250 Μ.Χ. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «COLLECTANA RERUM MEMORABILLIUM (622, 112)». ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ «Ο ΟΜΗΡΙΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ. ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΑΦΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΑΚΑ ΕΝΟΣ ΒΩΜΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ».

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΑΒΑΖΑΝ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

. «Οι Θεοί διαλέγονται, την των Ελλήνων γλώττη χρώνται» ΚΙΚΕΡΩΝ

 ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΜΗΚΥΝΑΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΔΗΛ Η ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΚΩΤΙΑ ΦΟΡΑ

Η ΓΚΑΪΝΤΑ, ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΣΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΣΚΑΥΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΙΧΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 ΟΙ ΠΙΚΤΕΣ (ΒΑΜΜΕΝΟΙ) ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ  ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΩΣ «ΚΡΟΥΘΝΙ/CRUITHNI» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΓΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΟΡΓΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.   
 
Ο ΤΑΚΙΤΟΣ ΣΤΟ AGRICOLA ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

 ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ (108-168 ΜΧ) ΓΕΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ 

ΓΕΜΑΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

 ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΑ ΠΟΛΗ ''Ayr'' ΑΕΡΗΔΕΣ,-  ΝΗΣΙ Gigha ΓΙΓΑΣ, - ΝΗΣΙ Colonsay ΚΟΛΟΝΑ-     ΝΗΣΙ «Ιοna» ΙΟΝΙΑ- ,ΠΟΛΗ-ΛΙΜΑΝΙ «Αchill» ΑΧΙΛΛΕΑΣ, -ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ «Εasdale» ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ, -  ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ «Kirkisbowl» ΚΥΠΕΛΟΝ ΚΙΡΚΗΣ, - ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ «Aris aig» ΤΟΥ ΑΡΗ,-  «Couros» («Κούρος»),-    «Helen’s burg» («Ελένης κάστρον») -  «Τresh nish» ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ - «Gometra» ΓΗ -ΜΕΤΡΟ «ΚΑΣΣΙΤΕΡΙΔΕΣ ΝΗΣΟΙ», ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΣΣΙΤΕΡΟ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ…)  -  ΠΟΛΗ-ΛΙΜΑΝΙ«Τhurso»  -  ΟΡΚΑΔΕΣ- ΚΟΥΡΙΟΝ- ΛΙΝΔΟΝ- ΟΧΘΗ - ΚΑΙΡΙΟΣ-ΚΕΡΥΝΕΙΑ.....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΒΛΙΟΝΑ (ΑΓΓΛΙΑ) ΣΦΥΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΓΙΝΙΑ.

Η ΡΩΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΒΟΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ.

2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ. 

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΑΪΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΒΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑ (ΥΒΡΙΔΙΑ) ΔΗΛ ΥΒΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ (GREECE ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ) ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ, ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΠΙ ΓΕΝΕΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥΣ. 

ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ. 

ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΜΟΝΟΑ, ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ  ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

 ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΥΛΙΚΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣ Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια