ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

  


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ Υπ.Βουλευτής Ν.Ροδόπης ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (14/7/2022) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣΗ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ. ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «TURKAEGEAN» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ».
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...

----------------------------------

 ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.


1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.


1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.


1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.


1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.


1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.


1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας.


1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.


1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.


1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

https://esylemesou1.blogspot.com/

Ε.ΣΥ. Λεμεσού

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ! 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS

----------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια