ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ......


Ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας ένιωσε ικανοποίηση στο άκουσμα της σύλληψης  του Λιγνάδη….

Άντε επιτέλους, σκέφτηκαν, να δούμε και λίγη δικαιοσύνη στη Ελλάδα, να τιμωρηθεί και κάποιος διάσημος που ούτε ηθική, ούτε τσίπα, ούτε συνείδηση έχει πάνω του. Να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι, να σωθούν και οι παιδικές αθώες ψυχούλες.

Πόσο γελάστηκαν όμως οι άμοιροι….

Νόμισαν για λίγο πως ζουν στην  Ελλάδα, τη χώρα του φωτός, των Θεών και των Ηρώων, που γέννησε τη Δικαιοσύνη μαζί με όλες τις άλλες Αξίες…γιατί όλα και τα πάντα από τους Έλληνες δημιουργήθηκαν. Ξέχασαν πως  η αποστασία από τη ζήλια και τη μοχθηρία της, έκανε άντρο της την Ελλάδα, οικειοποιήθηκε όλη τη γνώση, κατέλαβε με δολιότητα όλη τη δύναμη και μετέτρεψε τη Δικαιοσύνη σε εργαλείο υλοποίησης κάθε διαστροφής κι ανωμαλίας, σε όπλο καταστροφής των Ελλήνων και της χώρας που ήταν λίκνο πολιτισμού.

Η Δικαιοσύνη σήμερα στην Ελλάδα λειτουργεί για να καλύπτει τις ατοπίες των δικών της παιδιών.

Και ποια είναι τα δικά της παιδιά;;; Μας το είπε ευθέως ο Θεοχάρης μέσα την ίδια τη βουλή των Ελλήνων…. « Οι δυνατοί δεν έχουν ανάγκη τη δικαιοσύνη. έχουν λεφτά και κάνουν ό,τι θέλουν….». Μέσα στα κάνουν ό,τι θέλουν, χειρίζονται και τη δικαιοσύνη όπως ακριβώς θέλουν. Ποτέ δε θα στραφεί εναντίον των πλουσίων ή όλων των διεφθαρμένων πολιτικών, δικαστών, τραπεζιτών, ιερωμένων, πουλημένων επιστημόνων ή διάσημων συστημικών προσώπων. Αντιθέτως, θα τους καλύψει κι αν καταλήξουν φυλακή, θα τους ελευθερώσει. Για λίγο όμως, ίσα ίσα για να κατευνάσει την οργή του κόσμου, θα δώσει την εντύπωση πως θα τιμωρήσει κάθε απάνθρωπο βρωμερό στοιχείο και μόλις η οργή εκτονωθεί, θα τον βγάλει τον εγκληματία από την πίσω πόρτα και θα του επιτρέψει να ξαναμπεί στην κοινωνία και να συνεχίσει αυτό που τόσο καλά ήξερε να κάνει….να καταστρέφει αθώες παιδικές ή νεανικές ψυχές….

Άλλωστε η δικαιοσύνη έχει καταδικάσει γενιές ολόκληρες ελληνόπουλων στη δουλοποίηση ή στην μετανάστευση, στη στέρηση και στην απόγνωση. Αυτή που θα μπορούσε, αν λειτουργούσε αντικειμενικά και δίκαια, να μην επιτρέψει ποτέ την υπογραφή μνημονίων ή την ύπαρξη της ΑΑΔΕ ή όλων των ανεξάρτητων αρχών, χαρακτηρίζοντας όλα τα παραπάνω παράνομα κι αντισυνταγματικά.

Η δικαιοσύνη αν λειτουργούσε δίκαια και αντικειμενικά, θα μπορούσε από μόνη της να βάλει τάξη στο χάος και κάθε χάονα στη θέση του.

Όμως λειτουργεί εις βάρος των πολιτών και δικαιώνει ή στηρίζει τους εγκληματίες που με τις αποφάσεις τους καταστρέφουν αυτό τον τόπο.

Για το λόγο αυτό, σε μια δίκαιη πολιτεία την οποία οι άνθρωποι θα αποφασίσουν ενωμένοι ομόνοα να στήσουν, πρώτοι από όλους θα πρέπει να τιμωρηθούν οι δικαστές, αντικειμενικά και δίχως έλεος, ακριβώς όπως τους αξίζει….

ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

πηγή

-----------------------------------


ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ


1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.


2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:


2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.


2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού. 


2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.


3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.


4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.


5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.


6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.


7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.


8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


https://esylemesou1.blogspot.com/

Ε.ΣΥ. Λεμεσού

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια