ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (25/7/2022) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ---------------------------- ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 'Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗ ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ 60 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ --------------------------- ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS

 ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)


15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.


15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.


15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.


15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.


15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους.


15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια