ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

   

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΩΣ ΤΟΥ ΡΑ, ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΘΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΥΡ, ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.

 ΑΙΓΥΠΤΟΣ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ, (ΣΗΜΑΙΝΕΙ «Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»), ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΡA

ΡA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΟΣ ΥΠΕΡΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ρ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΩΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ Α ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΦΑ, ΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΟΖΥΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΦΑΡΑΩ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ  ΑΞΙΩΜΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑΣΤΟΝ ΙΕΡΟ (ΣΤΑΘΕΡΟ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ) ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.   

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΘΕΙΟ DNA ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΦΑΡΑΩ ΗΤΑΝ, ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΜΥΣΤΕΣ, ΓΝΩΣΤΕΣΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. .

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΑΡΑΩ. ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΧΕΩΨ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΦΑΡΑΩ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΧΕΟΨ (ΧΕΟΠΑΣ) ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ (ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ) ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ, ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΡΑ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, (ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ή ΕΠΡΕΠΕ), ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.  

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΘΕΙΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΘΕΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ  ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ. 

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ ΖΩΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ. ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΕΣΗ. ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ. ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗ ΘΩΡΑΚΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ.

ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΠΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ.

ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΥΛΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ. ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟ ΖΩΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΜΑ ΤΟΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΟ ΖΩΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!


Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ 


Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΥΡ, ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.

ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. 

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΕΟΨ.

ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΟΥΛΟΙ ΚΛΠ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΧΕΟΨ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΩΣ ΤΟΥ ΡΑ, ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΘΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑΚΩΔΙΚΕΣΟΠΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΡΑ.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ MIA ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ, Η ΘΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΙΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΣΕΙΡΙΟ Γ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΨΙΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ (ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΡΥΠΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΥΛΗ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΡΥΠΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.

ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΚΡΥΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ, ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΟΠΟΥ ΟΙ ΦΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ

ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ.

ΚΑΘΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΡΥΠΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΝΗΜΕΣ, ΜΕ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η 2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΚΡΥΠΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΘΕΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΥΠΤΗ, ΙΔΙΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΦΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΩΝ, ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΩΝ.

Ο ΚΑΘΕ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ 

ΚΡΥΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΠΥΛΗ ΤΟΥ

ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ 

ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥΕΑΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 

ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΤΟΥ 

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, 

ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Η ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ  ΜΕ ΥΨΙΣΤΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ, Η ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ, ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑΧΤΗ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Η ΘΗΒΑ

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΗΒΑ.

Η ΘΗΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΡΧΗ.

ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΘΗΒΕΣ12 ΔΩΔΕΚΑ + ΣΥΝ 3 ΤΡΕΙΣ.

ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΙΚΕΣ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΗΒΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΘΕΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ:

1) Η ΘΗΒΑ (ΑΡΧΗ) ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ.

 

2) Η ΘΗΒΑ (ΑΡΧΗ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ.

 

3) Η ΘΗΒΑ (ΑΡΧΗ) ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΙΒΕΤ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ, ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ Ή ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΑΔΙΑ, ΟΠΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ Ή Ο ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΒΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΟΣΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ

ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥΠΡΙΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ, ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.

ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ 

ΚΟΚΚΑΛΑ «ΟΣΤΑ» ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ 

ΣΚΕΛΕΤΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ 

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΣΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ 

ΚΑΝΕΝΑ ΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ, ΕΩΣ ΤΟ 

ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ 

ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΣΠΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ 

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΟΙ ΨΕΥΔΟΦΑΡΑΩ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

 ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 13.000 ΧΡΟΝΙΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΙΛΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΞΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ, ΤΩΝ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΩΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΣΚΟΥΛΙΚΟΜΟΡΦΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΟΤΕ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΕ 10 ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ, (ΒΛΕΠΕ: https://www.aitherikigrafi.gr/iroes-tou-troikou-polemou).

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΟΙ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΝ. ΑΛΛΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.

ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΦΑΡΑΩ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ. ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΑΡΑΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.
ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΑΡΑΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΑΡΑΩ – ΔΥΝΑΣΤΗ ΨΕΥΔΟΦΑΡΑΩ – ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΑΩΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

(ΒΛΕΠΕ: https://el.wikipedia.org/wiki/Κατάλογος_δυναστειών_της_αρχαίας_Αιγύπτου),

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 72 ΨΕΥΔΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ.

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕΧΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΨΕΥΤΟΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΦΑΡΑΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΨΕΥΤΟΦΙΓΟΥΡΕΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΛΙΞΗΡΙΑ. ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ.

ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΛΑΒΩΝΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΩΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΝΘΡΩΠΕ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΗΓΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.


Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ 
ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΜΑΩΝΑ
👇👇
ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΜΑΩΝΑ

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΗΣΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
1ος ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ
2ος ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ "ΧΕΟΠΑ"
3ος ΜΑΩΝΑ "ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΣΟΥ-ΠΙΤΣΟΥ"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια