ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ; ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ Υπ.Βουλευτής Ν.Κορινθίας ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (22/7/2022) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ---------------------------- ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ; ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; Η FRONTEX ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ... ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ; ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΖΟΝΣΟΝ ... ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΡΑΓΚΙ ... ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ... ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ... ΠΟΙΟΝ ΕΒΛΑΨΑΝ; ΟΛΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ... ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ... ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ... ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ----------------------
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.


21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί. 


21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.


21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.


21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.


21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.


21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.


21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.


21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.


21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).


21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι' αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.


21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια