ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Η προγραμματισμένη ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο. Ε' Μέρος

 Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Τους ενημέρωσαν για την Τρομοκρατία στην Ελλάδα!

 

Ε’ ΜΕΡΟΣ

Ο Μόντιγκλ Στέρνς ανακαλείται από την «άδεια», στην Νέα Αγγλία. Η διαταγή που παίρνει από NSA είναι να έρθει στην Αθήνα και να παραμείνει μέχρι νεωτέρας …., δηλαδή μέχρι να αναλάβει ο Καραμανλής την πρωθυπουργία και να γίνει η δεύτερη ΕΙΣΒΟΛΗ των Τούρκων στην Κύπρο!....

Ο Μόντιγκλ Στέρνς, που το 1981 ανέλαβε πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ήταν πολιτικός και διπλωματικός συντονιστής Αθηνών-Λευκωσίας-Άγκυρας, σε θέματα που αφορούσαν την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, το στοπάρισμα των Ελλήνων από κάποια βλακεία, ίσως και το «πέρασμα» της εξουσίας ασφαλώς και αναίμακτα, στα χέρια του Καραμανλή.

Και το πλέον σημαντικό: Πρώτον να ελέγξει τον κατάλογο της κυβέρνησης Καραμανλή και των υποψήφιων βουλευτών του.

Δεύτερον να προετοιμάσει το έδαφος της επιστροφής του Α. Παπανδρέου και της στήριξης από τα ντόπια υποκατάστατα του Αμερικανικού Κεφαλαίου, που ήταν αντίπαλοι στον Καραμανλή και να ελέγξει και τους υποψήφιους του Α. Παπανδρέου.

Στις 16 Ιουλίου 1974, στις 7 το Πρωΐ ο Καραμανλής βρίσκεται στην Αμερική. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχεται ο Λώρενς Ήγκλενμπέργκερ, έμπιστος βοηθός του Χένρυ Κίσσιγκερ. Τον καλωσόρισε και τον οδήγησε στο ΜΕΜΟΡΙΑΛ ΧΟΣΠΙΤΑΛ της Νέας Υόρκης. Είναι ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αμερικής.

Το 40% των ΜΕΤΟΧΩΝ του ΜΕΜΟΡΙΑΛ ανήκει στην CIA!......

Οδήγησαν τον Καραμανλή στη σουίτα. Εκεί θα έκανε το καθιερωμένο Τσεκ-απ. Κολακεύτηκε βέβαια ο Καραμανλής. Την επομένη τον επισκέφθηκε ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ μαζί με το σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ, ο οποίος του μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου.

Οι ιατρικές εξετάσεις προχωρούσαν. Τα αποτελέσματα ικανοποιητικά. Ο νέος Αρχιστράτηγος του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Χαίηγκ μαζί με τον αρχηγό της DIA, επισκέφθηκαν και αυτοί τον Καραμανλή.
 Εκεί αποφασίστηκε στις 19 Ιουλίου 1974, και η ΔΗΘΕΝ αποχώρηση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ. Πότε, πως και γιατί θα γινόταν. 
Στις 20 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, έφθασε ο Κίσσιγκερ συνοδευόμενος από τον Τζων Νεγρεπόντε. –Κύριε πρωθυπουργέ μπορώ να σας προσφωνώ έτσι τώρα πιά. Σε 24 ώρες θα το ανακοινώσω. Επομένως μπορώ να σας πιέσω λίγο. Γι’ αυτό ήρθα άλλωστε. Ξέρω ότι η Υποχώρηση ταιριάζει πολύ στους ΕΛΛΗΝΕΣ, όταν είναι για το εθνικό τους συμφέρον, εννοείται. Και ξέρω επίσης, ότι είστε έτοιμος γι’ αυτό συμπέρανε «διπλωματικά», ο Κίσσιγκερ.

Λάθος κάνεις….του λέει ο Καραμανλής απότομα. Εγώ δεν υποχωρώ. Εγώ είμαι από τους άλλους Έλληνες, ξέρεις, που δεν τους γνωρίζεις.

Μα γι’ αυτό και εγώ θα επιμείνω… τον έκοψε γελαστά ο Κίσσιγκερ. Ο Κίσσιγκερ μιλούσε ασταμάτητα. Ο Νεγρεπόντε τον κοιτούσε σοβαρός και με σεβασμό. Η ζάλη στο κεφάλι του Καραμανλή έγινε Υπνηλία. Ήθελε να αναπαυθεί. Ένοιωθε κούραση. Το πρωΐ του είχε πάρει αίμα μια όμορφη γιατρός και τον είχε τρυπήσει δύο φορές, γιατί δεν εύρισκε την φλέβα…. ΜΗΠΩΣ την πρώτη φορά του Έκανε ΕΝΕΣΗ…και την δεύτερη του πήρε ΑΙΜΑ; ΜΗΠΩΣ;….. αποκοιμήθηκε στον καναπέ;

Χαράματα 22 Ιουλίου 1974, ο Καραμανλής επέστρεφε με την ίδια συνοδεία στο Παρίσι. Στο διαμέρισμά του είχε αρχίσει μια περίεργη κίνηση. Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν ότι υπάρχει!...... Το ίδιο βράδυ δέχθηκε τον Φρατζέσκο Πασιέντζα, τον ΠΟΛΥΠΡΑΚΤΟΡΑ, που τον ενημέρωσε για τις επαφές του με τον Κοσίγκα και τον ΑΝΤΡΕΟΤΙ. Στο τέλος του δείπνου ο Πασιέντζα του έκανε και μια σύντομη ενημέρωση για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ…για τα πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα!...
 Στις 22 Ιουλίου, στις 10 το βράδυ, ο Χ. Κίσσιγκερ ανακοίνωσε, ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Καραμανλής, αν…. το θέλουν οι Έλληνες ….φυσικά!....
Και μετά ακολούθησε το γνωστό θέατρο του Γκιζίκη με τους πολιτικούς αρχηγούς να συσκέπτονται, χωρίς να σκέπτονται. Μέχρι που ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ τηλεφώνησε στο Παρίσι…βρήκε τον Καραμανλή και τον Παρεκάλεσε να γυρίσει….

ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ!!! Για ποιο λόγο;

Στις 22 Ιουλίου, στις 12 μμ, ο Α. Παπανδρέου έδειχνε τα διαπιστευτήρια του στην ΠΥΛΗ του ΦΟΡΝΤ ΜΗΝΤ στο Μέρυλαντ. Σε πέντε λεπτά, οδηγούμενος από πράκτορες, έφθασε με το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο γραφείο του Μπράϊαν Κροζιέρ. (Είναι αυτός που είχε ναρκοθετήσει, παγιδεύσει με εκρηκτικά όλα τα λιμάνια της Ελλάδας, και τους Οργανισμούς κοινής Ωφέλειας, της NSA)….

Χαιρέτησε με σεβασμό και κάθισε στην πολυθρόνα που του έδειξε ο ΓΙΑΝ Βάντρακεκ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του κλάδου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ της NSA και επικεφαλής του Κέντρου Διεθνών Μελετών του Πανεπιστημίου της Τζωρτζτάουν στην Ουάσιγκτων.

Ο ΒΕΡΝΩΝ ΓΟΥΩΛΤΕΡ, που είχε υπό την εποπτεία του (στην παρούσα φάση) τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, προσήλθε μια ώρα αργότερα. Ο Μπράϊαν Κροζιέρ κρατούσε τα «πρακτικά» της συζήτησης από την αρχή.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ: (Για τον προδότη Παπανδρέου-εβραϊκής καταγωγής) ..
 1) Πλήρης υποταγή του Α. Παπανδρέου στα συμφωνηθέντα. Χωρίς παρέκκλιση. Φραστικές παρεκκλίσεις εν ήδη «φλέρτ» ναι. Αλλά η επιστροφή είναι το πάν.
 2) Εφ’ όσον θα «πολεμήσει» για την απομάκρυνση των ΒΑΣΕΩΝ από την Ελλάδα, κάποια στιγμή πρέπει να πετύχει το μίνιμουμ. Μια «αξιοπρεπή» αναθεώρηση της σύμβασης.
 3) Μείωση της δύναμης του ΚΚΕ. Η μείωση δεν πρέπει να υπερβεί τα συμφωνηθέντα με τους συναδέλφους της KGB. Σχετική καθοδήγηση θα έπαιρνε, από τον ΥΠΟΣΤΑΘΜΑΡΧΗ της KGB στην Αθήνα.
 4) «Μάχες» κατά των Αμερικανικών συμφερόντων που υπάρχουν στην Ελλάδα, και που είναι ιδιαίτερα φιλικές προς την δεξιά παράταξη. Όχι πόλεμο. Για να υπάρξει ισορροπία, θα δημιουργήσει ένα Νιού Ντήλ από νέους ελεγχόμενους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!...(ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΚΟΣΚΩΤΑΣ-κλπ) ..
 5) «Μάχες» κατά του ΝΑΤΟ και ΕΟΚ. Όχι πόλεμο. Επειδή το ΝΑΤΟ στρατοκρατείται και οι αξιωματικοί είναι «νευρικοί», θα έχει στην διάθεσή του ενδιάμεσο, ο οποίος θα αναλαμβάνει κάθε φορά να τους «πείθει» για τις προθέσεις του. Το ΣΥΝΔΕΣΜΟ θα τον υποδείξουν αυτοί την κατάλληλη στιγμή. (Ο Σύνδεσμος ήταν τελικά ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ)!...
 6) Τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει, υποψήφιοι βουλευτές, υπουργοί, στελέχη θα προέρχονται κυρίως από τον ΛΑΟ, (ξεβράκωτοι-αμαθείς- και να εξαγοράζονται), για να περιβληθούν το φωτοστέφανο του «ΛΑΪΚΟΥ» ΑΓΩΝΙΣΤΗ!.... τα παραπάνω πρόσωπα θα ελέγχονται από αυτούς. (NSA-CIA-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ). Θα παραδίδει τα βιογραφικά στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ο οποίος και θα τα προωθεί σε αυτούς, οι οποίοι θα του στέλνουν την απάντησή τους και θα την ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!...
 7) Όταν και εάν αυτοί κρίνουν, θα τοποθετήσουν νέα ή θα ανταλλάξουν με νέα, τα ήδη υπάρχοντα ΠΥΡΗΝΙΚΑ στην Ελλάδα!....
 8) Οι σχέσεις με το Ισραήλ θα είναι καλές. Με την ΟΑΠ –ομάδα απελευθέρωσης Παλαιστίνης-και τον ΑΡΑΦΑΤ θα έχει το ίδιο καλές και θα τους προσφέρει διευκολύνσεις για ΟΠΛΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ τράνζιτ κλπ. Που εμπορεύονται για τον αγώνα τους. Προς τα έξω θα φαίνεται (για τον Α. Παπανδρέου μιλάμε πάντα), Υπερασπιστής των συμφερόντων όλων των ΟΜΑΔΩΝ ή ΧΩΡΩΝ, που θα πολεμούν για την ανεξαρτησία τους. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!....
 9) Όταν η CIA και η DIA χρειάζονται ΟΠΛΑ συμβατικά για Συγκαλυμμένες Επιχειρήσεις στο εξωτερικό, θα πουλάει ΟΠΛΑ στις τρέχουσες τιμές. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!..
 10) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!...Όποτε και αν υπάρξει κίνηση στο ζήτημα θα πάρει την ΘΕΣΗ των ΗΠΑ χωρίς αυτό να φανεί. Δεν συμφέρει. Σε αντάλλαγμα όσο θα βρίσκεται στα πολιτικά πράγματα δεν θα υπάρξει ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
 11) Ενώ τα συνθήματά του θα είναι αντιαμερικανικά, απαιτείται να εφαρμόσει μια συγκαλλυμένη επιχείρηση ΕΞΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΓΛΩΣΣΙΚΑ κλπ.!!!!!!!!!!!.....ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ.
 12) Η συνεργασία των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ να γίνει πιο στενή. Να αλλάξει ετικέτα στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας. Στην ουσία θα ισχύουν τα υπεσχημένα!... (Διορισμός μερικών χιλιάδων αριστερών, κλπ..) .
 13) Ο ΤΥΠΟΣ (ΜΜΕ) στην Ελλάδα έχει ειδοποιηθεί σχετικά για την «ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ. Θα χτυπήσει το γερασμένο κεφάλαιο και θα βοηθήσει το ΝΕΟ και ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ!.......
 14) ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, σερβιρισμένη με προσοχή, για να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία. 
 15) Το οικονομικό ζήτημα θα το τακτοποιήσει ο Βέρνον Γουώλτερ. ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ θα δώσουν για πρώτη δόση, ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, για την δημιουργία ΚΟΜΜΑΤΟΣ, γραφείων κλπ. Το βασικότερο ΚΑΡΤΕΛ που θα τον ενισχύσει είναι η ARAMCO. Ακολουθούν κι άλλα καρτέλ, άλλα με μικρότερη συμμετοχή. Τυπικά. Οι Νεοϋρκέζοι της ΓΟΥΩΛ ΣΤΡΗΤ είναι μπάσταρδοι. Θα δώσουν όταν γίνεις πρωθυπουργός. Οι Τεξανοί δεν δίνουν ούτε σέντς. Με αυτούς θα έχει αψιμαχίες. Οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΣΕΗΖ ΜΑΝΧΑΤΑΝ των ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, θα τον ενισχύσουν οικονομικά από τώρα. 
ΕΔΩΣΑΝ φυσικά και στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, πενήντα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ στις 22 Ιουλίου μέσω του ΓΚΕΡΤΣΟΥ, για την δημιουργία του κόμματός του!....
 Οι Τεξανοί έδωσαν ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ για να κρατηθούν και  να έχουν πρόσβαση ΣΤΑ ΠΕΤΡΈΛΑΙΑ- ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, όταν έρθει η ώρα, και δημιουργηθούν οι ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ!... 
Συνεχίζεται!...


Αθανάσιος Στριγάς

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

https://esylemesou1.blogspot.com/

Ε.ΣΥ. Λεμεσού

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια