ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Η προγραμματισμένη ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο. Β' Μέρος

  Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Η P2, ο Φραντσέσκο Κοσίγκα και Τζούλιο Αντρεότι...

Β' ΜΕΡΟΣ

Πρώτος έλαβε το λόγο ο φίλος του Καραμανλή και τον ενημέρωσε για την συνάντηση της Γενεύης. 


Ο Ρόμπερτ Μος μετέφερε στον Καραμανλή τις ανησυχίες των ΗΠΑ για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα, τους λόγους που έπρεπε να πραγματοποιηθεί το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου και ότι καιρός ήταν να τελειώνουμε με τον Αρχιεπίσκοπο.

Διαβεβαίωσε τον Καραμανλή πως συμφωνεί και η κυβέρνηση της Αγγλίας, η οποία δεν ζητούσε τίποτε άλλο, παρά την διατήρηση της βάσης στο νησί.

Είπε κι άλλα και κατέληξε πως η χώρα του τον χρειάζεται και τις λεπτομέρειες επανόδου θα τις κανόνιζαν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με τις άλλες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, όπως για παράδειγμα της Γερμανίας και της Γαλλίας, της οποίας η φιλία στο πρόσωπο του Καραμανλή ήταν δεδομένη.

Ανέφερε ακόμα ότι θα πειστούν οι διάφοροι πιστωτικοί οργανισμοί και το ξένο κεφάλαιο να κάνουν επενδύσεις και ΔΑΝΕΙΑ για την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας, την οποία καταρράκωσαν οι συνταγματάρχες κλπ. Τα είπε όλα αυτά, χωρίς να «θυμηθεί» ποιοι παρέδωσαν την εξουσία στους συνταγματάρχες.

Ο Κ. Καραμανλής όμως ήθελε να ενταχθεί η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το δήλωσε απερίφραστα. Ο Ρόμπερτ Μος το υποσχέθηκε.


Ο Καραμανλής είπε στο Γκέρτσο, να κάνει επαφή με το ΒΑΤΙΚΑΝΟ και τους Ιταλούς πολιτικούς Φραντσέσκο Κοσίγκα και Τζούλιο Αντρεότι και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους. Ο Γκέρτσος τον διαβεβαίωσε πως θα στείλει άνθρωπό του, τον διευθυντή των επιχειρήσεων του Φραντσέσκο Πασιέτζα, στη Ρώμη κσι το ΒΑΤΙΚΑΝΟ και θα ενημερώσει σε 48 ώρες. Ο Φ. Πασιέτζα, εκτός από υπάλληλος στις επιχειρήσεις Γκέρτσου, ήταν ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της CIA, πράκτορας των Ιταλικών και Γαλλικών υπηρεσιών, προσωπικός φίλος του Μάϊκλ Λεντίν, του μεγαλοστελέχους της NSA, και μέλος της ΣΤΟΑΣ P2.


Στην ΣΤΟΑ ήταν μεταξύ των άλλων και οι Αντρεότι και Κοσίγκα. Ο Αντρεότι έγινε πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο Κοσίγκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας!... αυτά όλα τα αγνοούσε ο Καραμανλής, αλλά και να τα ήξερε…..

Η συζήτηση πήρε τέλος, και οι δύο επισκέπτες έφυγαν και κατευθύνθηκαν στο Βασιλικό Ινστιτούτο, για να γευματίσουν.

Εκεί, στο αμύθητου πλούτου περιβάλλον με τους βαρείς κρυστάλλινους πολυελαίους, τα κρυστάλλινα ποτήρια, τα πανάκριβα φαγητά και τις χειροποίητες δερμάτινες πολυθρόνες, τους περίμεναν οι Μπράϊαν Κρόζιερ, πράκτορας της CIA και στέλεχος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χέριταζ, το οποίο ασχολείται με την εσωτερική κατάσταση των χωρών του κόσμου.

Ήταν ακόμη ο Φράνκ Καρλούτσι της DIA επί προεδρίας Ρήγκαν έγινε σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφαλείας στο Λευκό Οίκο κα κατόπιν Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, και ο Βέρνον Γουώλτερ της NSA, που διορίστηκε επί Ρήγκαν αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ.

Η ομάδα αυτή, ήταν η πιο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ στον κόσμο γιατί είχε μια σπάνια ειδικότητα!…ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ!.. Για να καταλάβει ο αναγνώστης θα πρέπει να αναφερθώ σε μερικές δραστηριότητες της ΕΚΛΕΚΤΗΣ αυτής ΟΜΑΔΑΣ!....

Η μεγάλη επιτυχία της, ήταν η ΧΙΛΗ, όπου ο Μος, ο Καρλούτσι και ο Γουώλτερ εφήρμοσαν το σχέδιο «ΔΡΟΜΟΣ 1» και «ΔΡΟΜΟΣ 2», αποσταθεροποίησαν το καθεστώς Αλλιέντε και οδήγησαν τον εκλεγμένο πρόεδρο στο θάνατο, το φθινόπωρο του 1973…

Συμπτωματικά, το Νοέμβριο του 1973 στην Ελλάδα το τανκ μπήκε στο Πολυτεχνείο, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος εκδιώχθηκε και ανέλαβε ο Ιωαννίδης. Το διάστημα που είχε περάσει από το Πραξικόπημα στη Χιλή ήταν περίπου δύο μήνες. Το ΑΙΜΑ ήταν νωπό ακόμη στα χέρια τους.

Στην διάρκεια του γεύματος λοιπόν, συζήτησαν όλες τις πτυχές της επανόδου του Καραμανλή στην Ελλάδα και μαζί και της «Δημοκρατίας». ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΕΚΕΙ!...

Εκείνο όμως που είχε ιδιαίτερη βαρύτητα ήτα το κυπριακό ζήτημα. Εκεί στάθηκαν περισσότερο. Για το θέμα αυτό ανησυχούσε ο Γκέρτσος, ιδιαίτερα στο σημείο που οι Αμερικανοί, είχαν υπ’ όψιν τους να βοηθήσουν τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Θα έφερνε αντιρρήσεις είπε. Θα κατέβαζε κόσμο. Όλα τα στελέχη του ΠΑΚ.

Το ΚΚΕ θα πριμοδοτούσε μια τέτοια κίνηση και ας έλεγε η KGB. Το ΚΚΕ στην Ελλάδα έχει τις ιδιομορφίες του, που δεν πρέπει να σας διαφεύγουν.

Ο ΒΕΡΝΟΝ ΓΟΥΩΛΤΕΡ, αυτός ο ασουλούπωτος γίγαντας με την σουβλερή μύτη και γερακίσια μάτια, ξέσπασε σε Γέλια. Η υπόλοιπη ομαδα χαχάνιζε, ακολουθώντας τον γίγαντα. Ο Γκέρτσος τους κοίταζε στην αρχή έκπληκτος, αλλά μετά η ελληνική πονηριά θρονιάστηκε στο πρόσωπό του και περίμενε. Για να γελάνε τούτοι, σκέφτηκε, σε κάποιο τσουβάλι έχουν βάλει μέσα τον Α. Παπανδρέου και κρατάνε το σύρμα οι άτιμοι!!!… Και είχε δίκιο!...

Ο Βέρνον Γουώλτερ σταμάτησε να γελάει, σαν να πάτησε κουμπί. Τα μάτια του σκοτείνιασαν απειλητικά. Όταν μιλούσε, η φωνή του δεν είχε τίποτα το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!... ήταν ήχος, συριχτός, κοφτός, λαχανιασμένος, σαν να πνιγόταν από επιθανάτιο ρόγχο….» Ο Α. Παπανδρέου είναι κλεισμένος εδώ» είπε, και έδειξε την τσέπη του σακακιού του.

«Εμείς τον σπουδάσαμε (η NSA), εμείς του εξασφαλίσαμε πτυχίο, εμείς τον κάναμε ΚΑΘΗΓΗΤΗ, εμείς θα τον κάνουμε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ!...

Εμείς τον στέλνουμε στην ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ο Α. Παπανδρέου. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕΙ!..... ΜΕΤΑ….ΘΑ ΔΟΥΜΕ!.....

Στο τέλος του γεύματος, ο Γκέρτσος έφυγε με συγκεκριμένες οδηγίες και μερικά τηλέφωνα –συστάσεις για να κλείσει μερικές δουλειές, εκατοντάδων εκατομμυρίων δολλαρίων!... Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!.....

Α' ΜΕΡΟΣ
Συνεχίζεται!...
Αθανάσιος Στριγάς
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

https://esylemesou1.blogspot.com/

Ε.ΣΥ. Λεμεσού

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια