ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Η προγραμματισμένη ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο. Α' Μέρος

  

ΓΕΝΕΥΗ ΕΛΒΕΤΙΑ
Δευτέρα 10 Ιουνίου 1974…

Α' ΜΕΡΟΣ

Το αεροπλάνο της SWISSAIR κατέβηκε απαλά στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου της Γενεύης στην Ελβετία.

Στην πρώτη θέση είχε μόνον δύο κυρίους: ο ένας ξανθός, καλοζωϊσμένος. Ο άλλος έμοιαζε με φτωχό δάσκαλο χωριού Ελληνικής επαρχίας.


Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο τους περίμεναν δώδεκα άνδρες οπλισμένοι. Ο επί κεφαλής τους χαιρέτησε και κατόπιν τους οδήγησε στο αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο.

Ένα άλλο αυτοκίνητο ήταν ο προπομπός και δύο άλλα ακολουθούσαν σε απόσταση ασφαλείας. Σε 30 λεπτά είχαν φθάσει στον προορισμό τους, στο Αμερικανικό Προξενείο. Οδηγήθηκαν από τους άνδρες ασφαλείας στο γραφείο του Γενικού Πρόξενου.

Εκεί περίμενε ο Πρόξενος, ο Σταθμάρχης της CIA στην Ελβετία, δύο άλλοι αξιωματούχοι Αμερικανοί, ο ΡΩΣΣΟΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ στο ΠΑΡΙΣΙ που ήρθε ειδικά για την συνάντηση και ένας Έλληνας.!....

Τις συστάσεις ανέλαβε ο Αμερικανός πρόξενος:

Ο κ. Κλαίρ Ελρόϋ Τζώρτζ, Α’ γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βυρητό (Στην πραγματικότητα ήταν ο σταθμάρχης της CIA εκεί. Η πραγματική του ιδιότητα ήταν Υποδιευθυντής της NSA, του τμήματος συγκαλυμμένων επιχειρήσεων), ο κ. Ρίτσαρντ Γουέλς από το Λάγκλεϋ της Βιρτζίνια (CIA)…..αυτοί ήταν οι επιβάτες στο αεροπλάνο!....

Ο Έλληνας ήταν ο επιχειρηματίας Γιάννης Γκέρτσος, φίλος προσωπικός του Κων/νου Καραμανλή. Ο Κλαίρ Ελρόϋ Τζώρτζ, με κοφτές φράσεις, κοινοποίησε την εντολή της NSA στο Γκέρτσο και τον κατέστησε υπεύθυνο να την μεταφέρει στο Παρίσι, στον Κ. Καραμανλή.

Με λίγα λόγια το περιεχόμενο της εντολής προς Καραμανλή ήταν:

Να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την πρωθυπουργία. Να μην φέρει αντιρρήσεις σε ότι συμβεί στην ΚΥΠΡΟ, γιατί η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει εκεί. Το νησί οδηγείται σε Κουβανοποίηση από τον παπά (εννοούσε τον Μακάριο). Το νησί είναι και πρέπει να παραμείνει ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ των ΗΠΑ στην περιοχή. Ας απευθυνθεί μετά η υπό τον Κ. Καραμανλή κυβέρνηση, στους Διεθνείς Οργανισμούς (τους οποίους ελέγχουν οι ΗΠΑ).

Εμείς θα βοηθήσουμε ώστε το προφίλ του Κ.Καραμανλή να μην στραπατσαριστεί. Αυτό θα πάθουν οι Τούρκοι. (Εννοούσε τον πρωθυπουργό Ετσεβίτ, ο οποίος μετά την εισβολή στην Κύπρο καταστράφηκε πολιτικά από την ίδια την NSA, η οποία τον είχε προωθήσει στο αξίωμα του πρωθυπουργού).

Ο καθηγητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δεν θα κάνει τίποτε, χωρίς εμείς να το επιτρέψουμε!..... Άλλωστε τις κρίσιμες ώρες θα απουσίαζε από την Ελλάδα!....

Το ΚΚΕ θα νομιμοποιηθεί από τον Καραμανλή: αυτός είναι ό όρος. Με αυτό το αντάλλαγμα, δεν θα φέρει αντιρρήσεις στην πολιτικής της νέας κατάστασης. Τους ενόχους της σημερινής κατάστασης, ας τους δικάσει για εσχάτη προδοσία και για την επιβολή της δικτατορίας και γι’ αυτά που θα συμβούν στην ΚΥΠΡΟ!.....

Ο Ελληνικός ΤΥΠΟΣ-ΜΜΕ θα βοηθήσει στην περίπτωση, καθώς και στην όλη προσπάθεια του Κ. Καραμανλή, για την εμπέδωση της Δημοκρατίας!...στη χώρα σας.

Οι ΒΑΣΕΙΣ στην Ελλάδα θα μείνουν ως έχουν. Θα ενισχυθούν τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ των ΗΠΑ και οι «σύντροφοι», έδειξε με το κεφάλι το σταθμάρχη της KGB (ο οποίος ήταν ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της NSA), που κούνησε το κεφάλι καταφατικά.

Ο Ρίτσαρντς Γουέλς ενημέρωσε τον Γκέρτσο για το πραξικόπημα κατά του παπά, την πτώση του, δολοφονία του και την «ΕΙΡΗΝΙΚΗ» ΕΙΣΒΟΛΗ των Τούρκων στην Κύπρο, για την εμπέδωση της τάξης στο νησί!...

Ο Ρώσσος με τον Γουέλς, θα είχαν επαφή την επομένη με τον πρόεδρο της Γαλλίας Ζισκάρ ντ’ Εσταίν, για την μεταφορά του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην ΑΘΗΝΑ, με το προεδρικό αεροπλάνο και για την συμπαράστασή του, στον μετέπειτα Έλληνα πρωθυπουργό!...

Στην Αθήνα ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA Σταίησυ Χωλς Τζούνιορ, είχε εντολή να πιέσει και να υποστηρίξει τον ταξίαρχο ΙΩΑΝΝΙΔΗ για το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου. Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA στην Αθήνα, είχε και μία άλλη εντολή- για να πειστεί ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και οι δικοί του, του είχε πετάξει το δόλωμα της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!....

Δηλαδή θα έκαναν δήθεν ειρηνική ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ θα του έδιναν την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ για αντάλλαγμα!.... Έτσι κανένας Έλληνας δεν θα παραπονιόταν. Το αντίθετο μάλιστα. Μόνον που δεν ήταν αλήθεια!...

Ο Γκέρτσος είχε την γνώμη, πως δεν έπρεπε να παρουσιαστεί μόνος του στον Κ. Καραμαν-Αλή για να του μεταφέρει ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Θα ήταν προτιμότερο, να συνοδεύεται και από έναν της…ομήγυρης, ας πούμε τον Ελρόϋ Τζώρτζ. Αυτό αποκλείστηκε αμέσως, γιατί ήταν γνωστός και θα προκαλούσε υποψίες.

Με το ειδικό τηλέφωνο, ο Ελρόϋ Τζώρτζ επικοινώνησε εκείνη τη στιγμή με Λονδίνο. Άφησε παραγγελία να τον βρούν. Θα περίμενε σε αυτό το τηλέφωνο περίπου 20’ λεπτά το πολύ. Σε 15’ λεπτά ο άνθρωπος του Ελρόϋ Τζώρτζ τηλεφώνησε από την Τζαμάϊκα, όπου βρισκόταν σε «συνέδριο» ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ και ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ πρακτόρων με θέμα : «Αποσταθεροποιήσεις καθεστώτων», που δεν υποτάσσονταν στα μεγάλα ΚΑΡΤΕΛ.

Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε ονομάζεται Ρόμπερτ Μος και είναι γιός Άγγλου αξιωματικού και μιας Τζαμαϊκανής χωριατοπούλας, που ο πατέρας της είχε ένα κτήμα με μπανανιές και αρτόδεντρα στο νησί. Το νόθο παιδί όμως το ανέλαβαν οι καλόγριες, το μεγάλωσαν, το έστειλαν στα καλύτερα σχολεία της Αγγλίας και ξαφνικά η μυστική υπηρεσία της Αγγλίας τον προσέλαβε σαν στέλεχος.

Ο «ΘΕΟΣ» δεν αφήνει τα ορφανά να πάνε χαμένα!... Έκανε λαμπρή σταδιοδρομία ο Μος. Πίσω από εφημερίδες, πίσω από σταθμούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς, ως και εκδότης έγινε για να μην τον υποψιαστούν. Τότε όμως έγινε πράκτορας της NSA.

Έλα όμως που και η KGB ήθελε μερίδιο και το πήρε. Μετά από μια σοβαρή και προωθημένη συζήτηση μεταξύ Ρ. Μος και Α. Ντομπρύνιν, πρέσβυ και πράκτορα της KGB ΣΤΟ ΤΜΉΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ο Μος δέχθηκε να υπηρετεί και τους ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ!....
Α. Ντομπρύνιν
Πείστηκε με το «επιχείρημα», ότι ήταν νόθος γυιός της αγρότισσας Τζαμαϊκανής και τώρα εκτός από μεγαλοπράκτορας ήταν και ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων του Λονδίνου. Θα ήταν άκομψο από μέρους του να αρνηθεί. Έτσι με τις ιδιότητες αυτές, τηλεφωνήθηκε με τον Ελρόϋ Τζώρτζ και συμφώνησε να συναντηθεί σε δύο μέρες στο Παρίσι και να συνοδεύσει τον Γκέρτσο στον Καραμανλή. 

Ο Γκέρτσος σήκωσε το ακουστικό και έκλεισε συνάντηση για τις 14 Ιουνίου 1974 και ώρα 12 το μεσημέρι. Ο Κλαίρ Ελρόϋ Τζώρτζ και ο Ρίτσαρντ Γουέλς, με αεροπλάνο της γραμμής έφτασαν στην Αθήνα. Ο Ρίτσαρντ Γουέλς έμεινε, ο Ελρόϋ Τζώρτζ πέταξε για Ουάσιγκτων και από εκεί κατ’ ευθείαν για το Φορτ Μηντ του Μέρυλαντ. Έκανε αμέσως ενημέρωση.

Την ίδια ώρα έφθαναν στην Αθήνα, με προορισμό την Πρεσβεία των ΗΠΑ, οι : Μόντηγκλ Στερνς, ο κατοπινός πρέσβυς των ΗΠΑ στην Αθήνα, διπλωμάτης και πράκτορας της NSA, ο Γκας Αβράκωτος, Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA και ο Τζο Σόσκο, υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και πράκτορας της CIA.

Στναντήθηκαν με τον Ρ. Γουέλς, τον Σταίησυ Χωλς Τζούνιορ και άρχισε η ενημέρωση. Μετά 30’ λεπτά είχαν κανονίσει το συντονισμό δράσης.

Στις 14 Ιουνίου 1974, στις 12 το μεσημέρι ακριβώς, ο Παναγιώτης Λαμπρίας υποδεχόταν τους δύο επισκέπτες. Τους οδήγησε στο μικρό σαλόνι. Σε πέντε λεπτά άκανε την εμφάνησή του ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ. Έγινα οι συτσάσεις από τον Γκέρτσο!.. Ο Καραμανλής περιεργάστηκε τον επισκέπτη με μια γκριμάτσα….. που έλεγε: «τι σκατά προσωπικότητα είν’ τούτος». Και είχε δίκιο.

Όμως, είχε τόση δύναμη, που δεν το φανταζόταν!

Αυτός φρόντισε για την επάνοδο και κατόπιν την υποστήριξη του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και αργότερα δημιούργησε , στήριξε επέβαλε, και διατήρησε την ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ!.......Μάλιστα ήταν και ο νονός της!... Την βάφτισε «Σιδηρά Κυρία»!!....

Α' ΜΕΡΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αθανάσιος Στριγάς
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια