ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

 ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ Υπ.Βουλευτής Ν.Ροδόπης ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (27/7/2022) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ---------------------------- Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ. Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α’ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ (ΣΕΙΡΙΟΣ Β’ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΣ Γ’) ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΛΠ. ΟΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΥΦΑΛΜΥΡΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ https://e5-esy.gr/2022/07/17/ellanio-... -------------------------------------- ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB...


Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 31/07. ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 06:27΄ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ  ΤΟΥ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6.28΄ Π.Μ  ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ (06:27 ΄- 06:28 ΑΘΗΝΑΣ) ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΣΥΝ(+) Ή ΠΛΗΝ(-) ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ.


 


 
 

 

Ε5 Έλευσις Ενωμένων Ελέφθερων Ενεργών Ελλήνων

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕΙΡΙΟΣ
1. ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ ΔΙΑ
2. ΑΠΟΛΛΩΝ
3. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
4. ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ
5. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια