ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Γλουταμινικό νάτριο Ε621 - Ποιά άρρωστα μυαλά επιτρέπουν αυτό το δηλητήριο στην τροφή μας;

 


Γλουταμινικό νάτριο Ε621 - το συμπλήρωμα που μπαίνει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Γλουταμινικό νάτριο Ε621 - το συμπλήρωμα που μπαίνει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα και τα εστιατόρια το γνωρίζουν αρκετά καλά. Μια λευκή κρυσταλλική σκόνη που μοιάζει με αλάτι και ζάχαρη.
Το υδατικό διάλυμα του έχει γεύση ευχάριστου ζωμού κρέατος. Μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε φαγητό. Το γλουταμινικό νάτριο οδηγεί σε αυξημένη όρεξη και μας κάνει να τρώμε όλο και περισσότερο παρόλο που έχουμε καθυστερήσει πολύ. Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί μετά από ένα πολυτελές δείπνο συνεχίζεις να γεμίζεις τον εαυτό σου με πατάτες που βρίσκεις τρομερά νόστιμα. Το E-621 λειτουργεί σαν ναρκωτικό, διεισδύει στον εγκέφαλο και εύκολα τον παραπλανεί ότι αυτό που τρώμε είναι πολύ νόστιμο, παρόλο που μπορεί στην πραγματικότητα να είναι κακομαθημένο κρέας, οπλές και δέρμα ή μπορεί ακόμη να σας εξαπατήσει ότι τρώτε ένα λουκάνικο κοτόπουλου, το οποίο στην πραγματικότητα είναι har λύστε τα αυτά από τα μπαχαρικά.
Γλουταμινικό νάτριο προστίθεται σε όλα τα αλλαντικά, λουκάνικα, κρεμμύδια, λουκάνικα, λουκάνικα, πατάτες, έτοιμες σούπες, κονσέρβες, μπύρα και πολλά άλλα.
Σήμερα, περίπου 200.000 τόνοι αυτού του συμπληρώματος καταναλώνονται ετησίως στον κόσμο. Τα συμπτώματα μιας υπερδοσολογίας E621 ονομάζονται «Σύνδρομο Κινέζικου Εστιατορίου» και θα μπορούσαν να είναι υπνηλία, ημικρανία, διαταραχή όρασης, καρδιακές παλμίες, ορμονική ανισορροπία, ναυτία, αδυναμία, ίλιγγος, πόνος στο στήθος και πολλά άλλα.
Το γλουταμινικό νάτριο επιτρέπει στους κατασκευαστές τροφίμων να διατηρούν κρέας και άλλα φυσικά συστατικά. Εάν δεν το πιστεύετε, αναρωτηθείτε πώς φτιάχνονται τα λουκάνικα. Αν είναι φτιαγμένα από κρέας, πρέπει πρώτα να είναι χωρίς κόκαλα. Αν το κρέας στα μοσχαρίσια λουκάνικα είναι χωρίς κόκαλα, τότε γιατί είναι 2 φορές φθηνότερα από το ίδιο κατάστημα μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλα;
Το γλουταμινικό νάτριο μεταμορφώνει «θαυματουργά» πολλές άλλες τροφές. Όχι μόνο ενισχύει τις φυσικές γευστικές ιδιότητες των προϊόντων, αλλά βελτιώνει τη γεύση και το άρωμα των κονσέρβων, προϊόντων γρήγορου φαγητού, κρέατος χαμηλής ποιότητας, κατεψυγμένων προϊόντων.
Το E621 είναι αρκετά δημοφιλές στην Αμερική και χάρη σε αυτό αγοράζονται περισσότερα τρόφιμα εκεί. Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, οι ερευνητές πρόσθεσαν γλουταμινικό νάτριο στην τροφή των ποντικών και τυφλώθηκαν.
Μία από τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης γλουταμινικού νατρίου είναι ότι επηρεάζει τους υποδοχείς της γλώσσας, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου επιδεινώνουν τη γευστική αντίληψη της τροφής.
Πολλές φορές λόγω του γλουταμινικού νατρίου που κάνει τα φαγητά πολύ νόστιμα, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε κάθε είδους σαβούρα όπως πατατάκια, σνακ, έτοιμες σούπες, λουκάνικα κτλ. Προκαλεί εθισμό, δηλαδή. Λοιπόν. το ανθρώπινο υποσυνείδητα προτιμά προϊόντα που τα περιέχουν, και αυτό είναι ευπρόσδεκτο για τους κατασκευαστές καθώς αυξάνονται οι πωλήσεις τους.
Θυμηθείτε!
Οι παραγωγοί τροφίμων έχουν το όφελος να χρησιμοποιούν το Ε621, καθώς με αυτό το πρόσθετο, μειώνουν το κόστος παραγωγής και μάσκα αγαθών κακής ποιότητας κτλ. Λοιπόν. προϊόντα προς διάλυση. Προσοχή στην επιλογή των τροφών σας, διαβάστε τις πληροφορίες στη συσκευασία του προϊόντος. Αποφύγετε τα λουκάνικα.

https://esylemesou1.blogspot.com/

Ε.ΣΥ. Λεμεσού

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)


5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ


5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.


5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60% της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς.


5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.


5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.


5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,


5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.


5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.


5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.


5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.


5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.


5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80% των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.


5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.


5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.


5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.


5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.


5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.


5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια