ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ - ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

 ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΡΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 46 Π.Χ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΙΓ΄, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1582.


ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ «ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ» ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 31 ΜΕΡΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 30 ΚΑΙ Ο ... ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΓΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΤΑ ΕΤΗ 29, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΕΚΤΑ ΕΤΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΟΥΜΕ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ 365 ΗΜΕΡΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ;

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 

ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ

ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 

12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΝ 27 ΓΗΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ (ΟΠΟΥ 27 ΗΜΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ)  

27 Χ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 324 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:  

324 = 3 + 2 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο 13ος ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 324 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 

360 - 324 = 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ

Ο 13ος ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΕΧΕΙ 36 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 36, ΠΟΥ ΤΟ 36 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 13ο ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 36 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ.

ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ...

9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΗΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 13ου ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.


ΕΧΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΥΠΕΡΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.

ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6977617800
email: niarchouelene@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια