ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η Εθνική Περιουσία στα χέρια Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» ( ΜΕΡΟΣ 2ο)


Η Εθνική Περιουσία στα χέρια   Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου»  ( ΜΕΡΟΣ 2ο)

Αδιέξοδες μεθοδικά δρομολογημένες εμφανίσεις Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» κατασπαράζουν την περιουσία και τον πλούτο των Ελλήνων πολιτών μέσω χαοτικών μεταβιβάσεων, ούτως ώστε να χαθούν τα ίχνη της κατά συρροή δολοφονίας του Έλληνα. Διορισμένοι μηχανισμοί-άνθρωποι κατασκευάζουν επιτροπές επί των επιτροπών, οι οποίες υποδεικνύουν την υποτιθέμενη ανάγκη αποκρατικοποιήσεων, μεταβιβάσεων και στην ουσία διαμελισμού του Ελληνικού Έθνους μέσα από φαινομενικά δημοκρατικές διαδικασίες. Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές και Πρόεδρος της Δημοκρατίας συντηρούν, χρόνια τώρα, μέσω της Κομματοκρατίας-Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας τον μηχανισμό παραπλάνησης σε σημείο αποπλάνησης-βιασμού των πολιτών. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει δεσμευτεί από το 2015 εγγράφως προς το Έθνος των Ελλήνων, δια μέσω του Αρείου Πάγου, να εκτελέσει, για πρώτη φορά στα χρονικά, έναν έλεγχο αληθινό και δίκαιο προς όλους όσους χειρίστηκαν θεσμικά- και όχι μόνο- το δίκαιο, την αλήθεια τον πλούτο, την ισχύ και τα πνευματικά δίκαια των Ελλήνων ώστε να επανέλθει στην συνείδηση όλων μας πως η πολιτεία έχει κύριο και πρωταρχικό της μέλημα τον ίδιο τον πολίτη, διότι είναι αλληλένδετη με αυτόν. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 93
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

SACRED ELLANIA TEXTS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια