ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟ

 


Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΟΡΟΣ "ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΙΕΡΑ" ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.


ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ "... Κατ’ αρχήν απαγορεύεται η είσοδος στο ιερό Βήμα, βάσει του 69ου κανόνα της Στ’ Οικουμενικής Συνόδου για τις γυναίκες παντελώς ..." (ΠΗΓΗ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ "... Το όρος Άθως απαγορεύει την είσοδο στις γυναίκες εδώ και χίλια χρόνια. Δεν τους επιτρέπουν να πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα ..." (ΠΗΓΗ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE).

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΟΥΡΚΑ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ "ΤΥΦΛΑ" ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ (https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

"... ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ..."
ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6977617800
email: niarchouelene@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια