ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ



ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ:ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ
ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...




ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΑΠΑΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΙΣ ΛΆΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 100 ΕΤΗ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ Η ΜΟΝΗ ΕΥΝΟΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗΣ.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΛΥΣΗ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΕΣ!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ!!!



ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩ




https://www.artemis-sorras.gr/



Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ Ο ΛΟΓΟΣ!!! ΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… ΑΡ(Υ)ΘΜΟΣ = Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια