ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Παγκόσμιος πόλεμος κατά του ΚΡΕΑΤΟΣ: Τώρα η Ιρλανδία θανατώνει αγελάδες για να καταπολεμήσει την "κλιματική αλλαγή"

 

Παγκόσμιος πόλεμος κατά του ΚΡΕΑΤΟΣ: Τώρα η Ιρλανδία θανατώνει αγελάδες για να καταπολεμήσει την "κλιματική αλλαγή"

(Natural News) Η Ιρλανδία προστίθεται στις Κάτω Χώρες με νέα σχέδια για τη θανάτωση των βοοειδών που παράγουν τρόφιμα.

Προκειμένου να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη και η κλιματική αλλαγή, η ιρλανδική κυβέρνηση επιθυμεί τη θανάτωση όσο το δυνατόν περισσότερων βοοειδών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας, κάθε 10.000 αγελάδες που θανατώνονται σημαίνει μείωση 45.000 τόνων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα.

Το CO2 είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής των φυτών και άλλων οργανισμών, φυσικά. Αλλά για τους παγκοσμιοποιητές, είναι μια σατανική τοξίνη, όπως το αζωτούχο λίπασμα, το οποίο η ολλανδική κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει ως "ρύπο".

Η ιρλανδική γαλακτοβιομηχανία Food Vision Dairy Group ζητά από την κυβέρνηση της χώρας αυτής να αποζημιώσει τους κτηνοτρόφους για κάθε αγελάδα που θανατώνουν. Θέλουν 5000 ευρώ (περίπου 5.107 δολάρια) ανά κεφάλι, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Σε αντάλλαγμα για την "άμεση μείωση της γεωργικής δραστηριότητας", η Food Vision Dairy Group θέλει μεγάλες εισροές μετρητών - επειδή προφανώς όλοι θα τρώμε χρήματα όταν η προσφορά τροφίμων εξοριστεί στο όνομα της "σωτηρίας του πλανήτη", αφού τα χρήματα θα είναι το μόνο πράγμα που θα μείνει για να καταναλώσουμε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Scottish Farmer, άλλα προτεινόμενα μέτρα περιλαμβάνουν έναν μηχανισμό εμπορίας των εκπομπών στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, όπως τα εταιρικά πιστωτικά μόρια άνθρακα που μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν στη δική τους αγορά, κατά κάποιο τρόπο.

Υπάρχει επίσης μια ώθηση για τη μείωση των εισροών αζώτου έως και 20% στις γαλακτοπαραγωγικές εκμεταλλεύσεις, η οποία θα μειώσει τα κέρδη, ενώ θα συμπιέσει την προσφορά τροφίμων ακόμη περισσότερο από τα σημερινά επίπεδα.

"Περαιτέρω αναστολείς του μεθανίου για τις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής σχεδιάζονται μέχρι το 2030 με εκτιμώμενο κόστος μεταξύ 75 και 100 ευρώ ανά αγελάδα γαλακτοπαραγωγής", προσθέτει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, υπονοώντας ότι το μέλλον θα περιλαμβάνει τη φίμωση των βοοειδών και την τοποθέτηση συσκευών σύλληψης γύρω από τον πρωκτό τους για να σταματήσει το μεθάνιο (μετεωρισμός) από το να εισέλθει στην ατμόσφαιρα.

Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να πεθάνετε, γι' αυτό και σκοτώνουν τα ζώα σας.

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Guardian ανέφερε ότι για να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους που έχει επιβάλει η κυβέρνησή της, η Ιρλανδία θα πρέπει να θανατώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια βοοειδή.

Αυτό είναι πολύ βοδινό και γαλακτοκομικό κρέας που ουσιαστικά θα πεταχτεί στην τουαλέτα, αφήνοντας λιγότερα τρόφιμα για τους ανθρώπους να καταναλώσουν και πολύ υψηλότερες τιμές για ό,τι απομένει. Δεν θα τρώτε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι, είναι μάλλον τα συναισθήματα του ψυχοπαθή Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Για να λέμε την αλήθεια, οι αγελάδες και τα άλλα ζώα κάνουν καλό στον πλανήτη, ειδικά όταν τους επιτρέπεται να περιφέρονται ελεύθερα στα βοσκοτόπια, από τα οποία υπάρχουν πολλά σε όλη την Ιρλανδία. Η απομάκρυνσή τους από την τροφική αλυσίδα, όπως απαιτεί η κυβέρνηση, θα καταστρέψει όχι μόνο την οικονομία και τον εφοδιασμό τροφίμων της χώρας, αλλά και πολλά από τα φυσικά οικοσυστήματα.

Η κοπριά που ρίχνουν οι αγελάδες λιπαίνει το έδαφος, βοηθώντας τα φυτά να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Χωρίς τα βοοειδή, οι βοσκότοποι θα υπερκαλλιεργηθούν, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι θα γίνουν άγριοι και άχρηστοι για γεωργικούς σκοπούς.

"Ήξερα ότι κάποιος θα έκανε τον αέρα παράνομο", έγραψε ένας σχολιαστής στο Natural News σε ένα άλλο άρθρο σχετικά με το πώς η "πράσινη" ατζέντα περιλαμβάνει την εξάλειψη των φυσικών αερίων στον αέρα που μας κρατούν όλους ζωντανούς, συμπεριλαμβανομένου του αζώτου και του CO2. "Το να τον αναπνέουμε χωρίς πάνα προσώπου είναι ήδη παράνομο".

"Το άζωτο είναι ένα στοιχείο", έγραψε ένας άλλος. "Αποτελεί το 79% της ατμόσφαιρας. Δεν είναι ρύπος. Το NH3, η ουρία, είναι ουσιαστικά ούρα, τα οποία υποθέτω ότι οι χαζοί λένε ότι είναι ρύπος. Είναι, αλλά είναι ελεγχόμενος. Μην πιστεύετε τίποτα που βγαίνει από την αριστερά. Είναι εγκεφαλικά νεκροί".

Ένας άλλος επεσήμανε ότι αυτές οι γελοίες παρωδίες θα συνεχιστούν για όσο καιρό Εμείς οι άνθρωποι τους επιτρέπουμε να συνεχίσουν. Υπάρχει κανείς που να έχει τα κότσια να αντισταθεί σε αυτή την κομμουνιστική επίθεση;

Τα τελευταία νέα σχετικά με την αριστερή κλιματική τρέλα μπορείτε να τα βρείτε στο ClimateScienceNews.com.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.


Αυτό το βίντεο είναι από το InfoWars channel on Brighteon.com.

Πηγές για το άρθρο αυτό είναι οι εξής: 

TheScottishFarmer.co.uk

NaturalNews.com

TheGuardian.com


Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ Η 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΑΛΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

 

5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60% της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς.

 

5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

 

5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

 

5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

 

5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

 

5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

 

5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

 

5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

 

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

 

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80% των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

 

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

 

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

 

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

 

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

 

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

 

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.


 21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.


21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί. 


21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.


21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.


21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.


21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.


21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.


21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.


21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.


21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).


21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι' αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.


21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΔΩ 👇

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια