ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ», ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

1, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13

ΟΠΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ - ΤΟΥ φως - ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΟΡΑΤΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΤΙΣ: 1, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13. 

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.

«ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ. ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ??? ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ???? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ??? ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ, Η ΕΥΘΕΙΑ (ΛΗΘΗ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ».

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ Ή ΤΡΟΠΟΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ α ΚΑΙ ω ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΓΕΜΙΖΕΙΣ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ. ΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ. ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛαΒΥΡΙΝΘΟΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:

 


3 + 28 + 18 + 13 + 10 + 2 + 6 + 11 + 8 + 6 = 105 ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 0 ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ 5 ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 105 = 1 + 0 + 5 = 6 ΕΞΙ.

ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ λαβυρινθος ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΑΡΑ, Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ 6 ΕΞΙ.

ΕΛΛΗΝ = 33 = 3 + 3 = 6

ΑΡΑ:

ΑΡΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. ΤΑΥΤΙΣΗ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ-ΕΛΛΗΝ = 6 ΕΞΙ.

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ
ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια