ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κανένα πολιτικό κόστος στο σουρωτήρι του Συντάγματος...

1. Με πλειοψηφία 151 βουλευτών, αλλάζουν τα σύνορα της χώρας σας.
(Η επέκταση στα 12νμ που σας διατυμπανίζει ο Φλουφλης…απαιτεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όχι μια απλή διακήρυξη, δια στόματος Φλουφλη. Τι, δεν το ξέρατε..?)
Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
2. Με πλειοψηφία 151 βουλευτών, ξένα στρατεύματα δύνανται να εγκατασταθούν στη χώρα σας (ξαναδιαβάστε το)
Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
3. Με πλειοψηφία 180 βουλευτών, δύνανται να εκχωρηθούν οι συνταγματικές αρμοδιότητες της Βουλής των Ελλήνων, σε διεθνή όργανα (βλ.ΔΝΤ)
 Άρθρο: 28 Παράγραφος 2.
4. Με πλειοψηφία 151 βουλευτών, δύναται να λάβει χώρα, ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας. (ξαναδιαβάστε το)
 Άρθρο: 28 Παράγραφος 3..
5. Απαγορεύεται η εισήγηση νομοσχεδίων από πολίτες, που δεν φέρουν την βουλευτική ιδιότητα, ή δεν είναι μέλη της κυβέρνησης.
 Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
6. Απαγορεύεται η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων, με πρωτοβουλία των πολιτών (καλόοο..)
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
7. Απαγορεύεται η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων, για νόμους/διατάξεις, που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
(..ας προσέχατε)
Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
8. Μόνον η Βουλή, έχει το δικαίωμα αναθεώρησης του Συντάγματος
(τι είπες τώρα..!!)
Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
9. Η ΕΛ.ΑΣ έχει το δικαίωμα απαγόρευσης των δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων, όταν ΕΚΕΙΝΗ κρίνει, ότι κινδυνεύει η εσωτερική ασφάλεια και η διατάραξη της ειρήνης.
(Δημοκρατία το λένε)
Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
10. Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών, δύναται να κηρύξει τη χώρα, σε κατάσταση πολιορκίας και να αναστείλει τα άρθρα του Συντάγματος, που αφορούν τα ατομικά σας δικαιώματα.
(Σημ. κατά τη κατάσταση πολιορκίας, η ΕΛ.ΑΣ υπάγεται απευθείας στο ΓΕΕΘΑ και οι αστυνομικοί ακολουθούν πλέον, τις διαταγές των στρατιωτικών. Ειλικρινά, ζω για να το δω να γίνεται πράξη…. ε ρε γλέντια…)
Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
11. Κατόπιν σχετικής διαβούλευσης, είναι στην ευχέρεια της εκάστοτε κυβέρνησης, να μπορεί να τροποποιεί το Εθνικό σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης
(εσείς, καθίστε και περιμένετε σύνταξη στα 67, όταν το 2022 δεν είχατε ούτε ΜΕΘ να νοσηλευτείτε. Αλήθεια, πότε ειπαμε είναι το επόμενο ραντεβού σας με το γιατρό..?)
Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
12. Κατόπιν σχετικής διαβούλευσης, είναι στην ευχέρεια της εκάστοτε κυβέρνησης, η τροποποίηση του εκλογικού νόμου (χαχααχ..)
Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
13. Κατόπιν σχετικής διαβούλευσης, είναι στην ευχέρεια της εκάστοτε κυβέρνησης, η αλλαγή του εθνικού νομίσματος της χώρας…!!!
Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
14. Ο διορισμός προέδρων και αντιπροέδρων του Συμβουλίου Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, γίνεται ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ, από την εκάστοτε κυβέρνηση και όχι βάσει της επετηρίδας αυτών.
 Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
(βλ.Κατερίνα- ασβοκούναβο και Κατερίνα Θάνου- L’Oreal)
15. Η κυβέρνηση έχει το αναφαίρετο δικαίωμα, να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών
(καταλάβατε τώρα, γιατί είναι άφαντη η Δικαιοσύνη..?)
Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
16. Μόνον η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των εν ενεργεία Βουλευτών αυτής.
(βλ.άρση ασυλίας βουλευτικού αξιώματος)
Άρθρο 61 Παράγραφος 2.
Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
17. Μόνον η Βουλή δύναται να αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης, ή προσώπων που κατά το παρελθόν, διετέλεσαν ως μέλη της κυβέρνησης.
Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
18. Μόνον η Βουλή δύναται να αποφασίζει, για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών
(ξανά χαχαααχ..)
Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
19. Παρέχεται ειδικό καθεστώς φορολόγησης, στις εν Ελλάδι εγκατεστημένες ναυτιλιακές επιχειρήσεις, αναφορικά με τα κεφάλαια εξωτερικού, που αυτές εισάγουν στη χώρα μας (διότι, το πλοίο Τζελλα Δέλτα, μπορεί να μην είχε φουγάρα, είχε όμως 3 τόνους πανάκριβης κόκας..)
Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
20. Δεν προβλέπεται καμία κύρωση, σε Βουλευτές και μέλη της κυβέρνησης, που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους (ακαταδίωκτο βουλευτών).
21. Τέλος, το Σύνταγμα της Ελλάδος, ΔΕΝ προβλέπει σύσταση και λειτουργία Ειδικού Συνταγματικού Δικαστηρίου, που ελέγχει τη νομιμότητα των προς ψήφιση διατάξεων/νόμων.
Ως εκ τούτου, το Ελεγκτικό Συνέδριο και ο Άρειος Πάγος, καλούνται να αποφασίσουν για τη νομιμότητα μιας νομοθετικής διάταξης, ΑΦΟΥ αυτή έχει κυρωθεί και ΑΦΟΥ έχουν ξεκινήσει προσφυγές κατά αυτής της διάταξης, από τους απλούς πολίτες.
Δεν τελείωσα ακόμη.
Έχω κι άλλα…
(Εσείς στο μεταξύ, ξεκινάτε να μαζεύετε πέτρες από χάμω, θα σας χρειαστούν λίαν συντόμως..)
Στο άλλο δε “εκλεκτό” κομμάτι της κοινωνίας σας, που αποκαλείται Εκκλησιά του Χριστού, τα εκεί λαμόγια ρασοφόροι, στην Εκκλησιαστική Σύνοδο του Κολυμπαρίου, τέλεσαν «μυστικός και ατύπως” την Ένωση των εκκλησιών με τους Παπικοὺς και τις λοιπές αιρέσεις και θρησκείες…
Ἄλλαξαν το ημερολόγιο του 1924
(για να μην νιώθει μειονεκτικά ο Πάπας), έγινε ΑΡΣΗ της Ακοινωνησίας και επίσημα πλέον, μπορεί όποιος Ορθόδοξος το επιθυμεί…να κοινωνει τη θεία μετάληψη στο Βατικανό και το αντίστροφο…
Πλέον οι Ενορίες σας, ΔΕΝ είναι Ορθόδοξες, αλλά Ουννίτικες.
Το 2025, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η Ένωση Όλων των Εκκλησιών, με τη τοποθέτηση γυναικών, σε αρχιερατικά αξιώματα.
Είναι τότε ακριβός, που “θα έχετε τις 2 Πασχαλιές, μέσα στο ίδιο έτος” όπως προέβλεψε ο Άγιος Παΐσιος…
Εαν ακόμη και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχετε την ψευδαίσθηση ότι θα πάρετε πίσω τις ζωές σας μέσω των εκλογών

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια