ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΣΤΟ Radio Metropolis 95,5ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΣΤΟ Radio Metropolis 95,5 21-12-2017

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALTER ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ 2011 ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ


ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ "ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΧΙ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ:ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΥΠΩΝ:ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ
ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ &
ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΞΟΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΕΡΓΑ
ΟΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ/ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ
ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

ΔΕΣ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΌ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ .

1904 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Η ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΤ ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 19Ο ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ) ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΑΓΓΛΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ.

ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ BANQUE D’ ORIENT, ORIENTBANK
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ 64 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΑΛΛΟΥΣ 10 ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ)

ΜΕΤΟΧΟΙ:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & NATIONALABANK FUR DEUTSCHLAND
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ.
ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΑΡ. 277/ 7-12-1904

1905-1911 : ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ Η NATIONALBANK FÜR DEUTSCHLAND ZU BERLIN ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1881.

1905- 1906 ΊΔΡΥΣΗ ΤΗΣ DEUTSCHE ORIENTBANK ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ:

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ DRESDNER BANK. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ NATIONALABANK FUR DEUTSCHLAND(ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ DANAT ΤΡΑΠΕΖΑ) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η SCHAAFFHAUSEN'SCHER Α. BANK CORPORATION.

1922 : ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ DARMSTÄDTER BANK FÜR HANDEL UND INDUSTRIE ΜΕ NATIONALBANK FÜR DEUTSCHLAND : BANK UNION DARMSTÄDTER-NATIONALBANK BERLIN.

1932-1936 ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΝ 31/ 12/ 1932.
O ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ:

Α) ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 35.000.000 ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ,
Β) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 36.298.945,30 ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ.
Γ) ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟΝ 4.952.148,60 ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ
Δ) ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΝ ΈΚΤΑΚΤΟΝ 7.200.000 ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ 83.451.093,90 ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ 280.000 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.

1932 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ: ΑΦΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡ. ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. (23 ΔΕΚΜ. 1932)

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ:
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

ΤΙΜΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ: 250.000 ΜΕΤΟΧΕΣ

ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡ. ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΡ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΙΔΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1934 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΟΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΟΚΟ (ΜΕ 7 % ΤΟΚΟ) ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ

Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ 2 ΕΤΗ, ΔΗΛ ΘΑ ΕΛΗΓΕ TO1934

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200 ΔΡΑΧΜΩΝ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 50 ΔΡΧ ΩΣ GOODWILL) ΚΑΙ 150 ΔΡΧ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΗΛ ΣΥΝΟΛΟ 350 ΔΡΧ. ΜΕ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200 ΔΡΧ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΤΑΝ ΣΕ 8 ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. ΟΙ ΜΕΝ 6 ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΚΑΣΤΗ ΔΟΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ.

1935 ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΤΟ 1934 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 1932.

ΌΜΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ!

ΔΕΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια