ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ

 

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1700 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΚΟΛΙΚΕΣ ΡΑΤΣΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΒΥΖΑΝΤΑ, ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ. 

ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ – ΚΡΑΤΩΡΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, (ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 389 Μ.Χ.Χ., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 15.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΑΟ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΧΡΥΣΟ Ή ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΥΠΗΡΧΕ.

ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΜΕΘΕΚΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΔΙΑΟ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΡΟΤΟΝΤΑΣ, ΕΝΟΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΟΓΜΑΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ, ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ, ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ, ΤΙΣ ΚΡΗΝΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΚΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ, ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΜΩΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ.

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια