ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΩΣΗ


ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΩΣΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΩΣΗ
ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 + 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ Ή ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, «ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΩΣΕΙΣ.

«ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ». Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΑΝΙΣΑ, ΔΕΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ
ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ Ή ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΦΟΒΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΛΕΘΡΟ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΟΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

«ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ». ΑΡΑ, ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ. 1 ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΟ. 2 ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ
ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΔΙΚΟΥ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

ΑΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Η 3 ΤΡΙΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΙΣΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ. «ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ?». … ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦωΣ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΦωΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΘΕΙΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.

ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΚΑΘΑΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

 ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια