ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΡΕΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

 


ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ! «ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ??? ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΤΙΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΤΕ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!». «ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ». «ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ».


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ? ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΚΤΙΚΗ, ΜΕ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ:

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΣΤΙΑ

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΗΡΑ

Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΙΑ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ. ΟΠΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ:

ΕΣΤΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΗΡΑ

ΔΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΠΟΥ Ο ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΚΝΟ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΗΣ  ΡΕΑ.

ΣΕΛΙΔΕΣ 6, 7
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια