ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

 


ΑΡΑ, Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΗΣ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΙΓΜΑ: ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΛΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΧΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΡΙΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΜΕ.

ΑΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΓΙΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΕΚΡΗΞΗ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΑΧΡΟΝΗ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ.

ΕΔΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΖΕΥΞΗΣ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΝΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ.

ΣΕΛΙΔΕΣ  3, 4

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΕΚΡΗΞΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια