ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οδεύουμε προς εκλογάς….


Οδεύουμε προς εκλογάς….

Μπροστά μας ο δρόμος για την κάλπη και για μια καινούρια κυβέρνηση.  Αυτό είναι που όλοι μας απλώς βλέπουμε.  Γιορτή της δημοκρατίας, λένε οι πολιτικοί και ρίχνονται μετά μανίας στο παιχνίδι της εκλογικής διαδικασίας. Αυτοί βλέπουν όμως άλλα.

Το έδρανο στην βουλή αντικατοπτρίζει μια αίγλη, κοινωνική αναγνώριση, προνόμια και βεβαίως μια παχυλή αποζημίωση, όπως ψευδώς δικαιολογούν τον μισθό τους. Οι προσπάθειες τους για να μας πείσουν και να τους ψηφίσουμε, κάθε άλλο παρά αγαθές είναι. Ίσως σας φαίνεται ακραίο, αλλά αν κοιτάξουμε προσεκτικά το παρελθόν τους, θεωρώ πως θα συμφωνήσουμε.

Επί δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο οικογένειες πολιτικών, που δεν θα αφήσουν με τίποτα να χάσουν την εξουσία, έστω και εκ περιτροπής. Τα πολιτικά κόμματα διαμελίζουν το κοινωνικό ιστό, καθιστώντας τους πολίτες ανίσχυρους και εύκολα διαχειριστικούς. Ένας προσεκτικός παρατηρητής των συνεδριάσεων της Βουλής, ανακαλύπτει με τρόμο την συμπαιγνία που παίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και πάσης φύσεως κομματίδια απ’ όλες τις πλευρές, με αγαστή συνεργασία, κρατούν τους πολίτες σε λήθαργο. Οι ξιφομαχίες και οι ατάκες των αρχηγών, προσυμφωνημένες βέβαια, διασαλεύουν την νόηση μας και αναλόγως πολιτικών τοποθετήσεων χειροκροτούμε ή όχι.

Επιφανειακά βλέπουμε, αλλά δεν κοιτάμε την ουσία. Το ξεπούλημα της πατρίδας ανάγεται πολύ πίσω και όλες οι παρατάξεις εμπλέκονται. Θυμηθείτε το * η Κύπρος κείται μακράν*. Πρόσφατα η Μακεδονία απέκτησε συγκάτοικο. Αύριο στο Αιγαίο θα κυματίζει η ημισέληνος. Διακομματικά ο ιθαγενής πληθυσμός βάλλεται ανηλεώς και αντικαθίσταται από παρανόμως εισελθόντες αφροασιάτες. Τους δίδεται ιθαγένεια, αυτή η ανήκουστη πράξη και πλέον πρόκειται να ψηφίσουν περί τις 75000 αλλογενείς. Μάλιστα στα ψηφοδέλτια θα δείτε πρόσωπα και ονόματα που αν μη τι άλλο θα επηρεάζουν την ζωή μας.

Κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν χρωστάνε εκατοντάδες μύρια, αλλά οι πλειστηριασμοί κατοικιών είναι απαραίτητοι για τις τράπεζες, όπως είπε θηλυκός δεινόσαυρος της Βουλής.

Σιωπηρά και έντεχνα ουδείς αναφέρεται στο δημοψήφισμα, ουδείς στην Μάνδρα, Μάτι, Εύβοια, Τέμπη. Η διαχρονική αναξιόπιστη πορεία έφερε τα καλάθια της φτώχειας και στρατολόγησε τους κυνηγούς των επιδομάτων. Και τώρα ζητούν την ψήφο μας και μάλιστα με τρόπο απαιτητικό, ως να έρχεται η συντέλεια.

Οι μισθοφόροι δολιοφθορείς της πατρίδας μας, ενεργούν δίχως έλεος για τον δοκιμαζόμενο λαό. Και οδεύουμε προς εκλογάς. Σκέφτομαι, λοιπόν, θα συμμετέχουμε;; Γνωρίζουμε ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Τα ζάρια ελ λιποβαρή, εξάρες γι’ αυτούς, ντόρτια για εμάς. Τι θα κάνουμε;;

Προπαντός όχι αποχή, που κάποια φερέφωνα διαλαλούν. Θα συμμετέχουμε ενεργά και θα αποδώσουμε δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εις βάρος μας. Σύσσωμη η κοινωνία, άπας ο ενεργός πολιτικά πληθυσμός, ψηφίζει και τιμά το ψηφοδέλτιο της Ελλήνων Συνέλευσις. Είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από το σάπιο, φαύλο πολιτικό κατεστημένο, που μας έκανε εχθρούς και αντιπάλους μεταξύ μας.


Ήρθε η ώρα της πανεθνικής μας Ένωσης που αποδίδει τα δίκαια και τα δικά μας. Τα πολιτικά βαμπίρ που πίνουν το αίμα και τον μόχθο του λαού, εξοστρακίζονται. Διαχειριζόμαστε τον Εθνικό μας πλούτο και το επικοινωνούμε παντού για να γνωρίσουν οι πολίτες την μεγάλη αλήθεια.

Ελλήνων Συνέλευσις

Ελλήνων Πολιτεία

 Χρήστος Κράγιας

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια