ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ: ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;" ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΣΙΤΗΡΑ ; ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ; ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΨΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199. ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ .ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. Ε.ΣΥ.

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια