ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


«ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΕΠΟΧΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ». 


ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΕΝΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

 

ΑΡΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΟΛΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.


ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ. 

ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. 

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ: 


  
7 + 28 + 10 + 8 + 6 + 7 + 28 + 6 = 100 ΕΚΑΤΟ  

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 100 ΕΚΑΤΟ, ΟΠΟΥ 100 = 1 + 0 + 0 = 1 ΕΝΑ

ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ


ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΩΝ.


 ΑΡΑ, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΦΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ, 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ «ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ», 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΩ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΗΡ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, 

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΩΝ 1 ΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ «ΕΠΟΧΩΝ», ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΙΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, 

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ»

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, 

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.  

Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΕΣ, ΝΟΣΟΥΣ, ΜΙΣΟΣ, ΦΘΟΝΟ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.  

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΚΑΜΙΑΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ.

ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΑΡΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ. 

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ. 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Ή ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΑΛΛΩΝ. 

Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ Ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ, 500.000 ΧΡΟΝΙΑ, 10.000.000, 1 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

 

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?? 

ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ, ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ , ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΣΤΙΓΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. 

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ 1 ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΔΙΣ Ή ΤΟ 50 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.  

ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ. 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΦΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟ. 

ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ

ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.


 

ΑΣΦΑΛΩΣ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ.  

ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 600 ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΟΥ, 

ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, 

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΟΛΙΚΕΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ. 

ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, 

ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΟΛΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 13 ΟΛΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, 

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. 

ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ. 

ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ  ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

https://www.aitherikigrafi.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια