ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Μπάτε σκύλοι αλέστε ο 'Εβρος! και το Μαξίμου πανηγυρίζει, κανείς δε ξέρει γιατί...

Αυξάνονται οι συλλήψεις Συνοριοφυλάκων στον Έβρο: Τους παρακολουθούσαν καιρό τηλεφωνικά – Κάποιοι… πλούτισαν ξαφνικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο νομό Έβρου, με τις προσαγωγές και συλλήψεις από το πρωί Συνοριοφυλάκων από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου που έχει έδρα το χωριό Ισαάκιο.Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα πρώτο το Evros-news.gr, οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ που αρχικά προσήγαγαν και συνέλαβαν 5 Συνοριοφύλακες, προχώρησαν στη συνέχεια και σε προσαγωγή περισσοτέρων, με αποτέλεσμα ο αριθμός να ξεπεράσει τους 10 που αναφέραμε αρχικά. Ανάλογα με όσα θα ομολογήσουν οι Συνοριοφύλακες τις επόμενες ώρες και ημέρες, θα οριστικοποιηθεί και ο αριθμός των συλλήψεων που τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, με βάση πληροφορίες που είχε, μαθαίνουμε ότι παρακολουθούσε πολύ καιρό και συγκεκριμένα επί μήνες, τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων. Οι περισσότεροι φέρεται να ανήκαν στην Ειδική Ομάδα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, που χειρίζονταν τις υποθέσεις συλλήψεων λαθρομεταναστών που περνούσαν από την περιοχή του χώρου ευθύνης τους. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες επεκτείνονται και στον Στρατό και συγκεκριμένες στις Ειδικές Ομάδες που διαχειρίζονται επίσης παρόμοια θέατα και συνεργάζονται με τις αντίστοιχες της Συνοριοφυλακής, μήπως προκύψει και… εμπλοκή στρατιωτικών, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να επιβεβαιώνεται έστω και ανεπίσημα κάτι τέτοιο. Πηγή

Πάντα η ίδια συνταγή, και πάντα πριν τις εκλογές, εδώ και «ξεχάσαμε πόσα» χρόνια, να θυμάται η εκάστοτε Κυβέρνηση να υπερκεράσει τους πολύπαθους κατά τα άλλα Έλληνες, ψηφοδότες, διαλαλώντας και διατυμπανίζοντας πόσο αποτελεσματική γίνεται, όταν θέλει, στην πάταξη εγκληματικών για την χώρα ενεργειών. Τι κι αν από το 2022 έτσι λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες, παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, συνοριοφυλάκων με αλλογενείς διακινητές λαθρομεταναστών, το έγκλημα εξελισσόταν έχοντας μπει παράνομα στην χώρα, πόσοι, δεν ξέρει κανείς να μας πει. Ξεχάσαμε ότι για μήνες παίζανε στα κανάλια τα πολιτικά ανδρείκελα τον γάτο με τα ποντίκια για τις τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών προσώπων από το πρωθυπουργικό γραφείο; Με πρώτο Προεδρικό διάταγμα στις 8 Ιουλίου το 2019 επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη δεν μεταφέρθηκε υπό την άμεση εποπτεία του η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών; Το επιτελικό Κράτος το λεγόμενο; Ένα νομοσχέδιο που τρωγόντουσαν στα κανάλια οι δήθεν αντιπολιτευτές αλλά υπερψηφίστηκε από την Βουλή κι έγινε νόμος από το 2019; Ο πρωθυπουργός από τότε δεν παρακολουθεί τους πάντες; Αλλά δεν παρακολουθεί τα σύνορά μας; και μένουν αφύλακτα να μπαίνει όποιος θέλει κι όποιος νάνε; Δεν ήξερε τι συμβαίνει; Αλλά και στην Βουλή που συγκυβερνάνε όλοι μαζί δεν ξέρουν τι συμβαίνει; Η μήπως ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει.

Αλήθεια πόσο νοιάζονται για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών;

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει ανέβει κατακόρυφα, ληστείες, μαχαιρώματα, βιασμοί, δολοφονίες, βανδαλισμοί, ξυλοκοπήματα ηλικιωμένων, έχουν γίνει καθημερινότητα στην χώρα, χωρίς να μπορούν οι άνθρωποι να βρουν το δίκιο τους. Πιο πολλά δικαιώματα έχει ο αλλογενής εγκληματίας, και προστατεύεται από το κράτος και τις ΜΚΟ από τους Έλληνες πολίτες και νόμιμους ιδιοκτήτες της Ελλάδος.

Αντιθέτως βλέπουμε όλα αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα να κυκλοφορούν με αστυνομική προστασία και μπράβους ως Νονοί της νύχτας και του υπόκοσμου, για την ασφάλειά τους.

Για πόσο ακόμη θα αντέξουν οι Έλληνες πολίτες αυτό το άδικο;

Η λύση είναι εδώ από το 2015 και περιμένει όλους τους 'Έλληνες να ενωθούν. Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις εκπροσωπεί νόμιμα και νομικά το 'Έθνος των Ελλήνων. ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Είναι το μοναδικό συνταγματικό όχημα που έχουν οι Έλληνες Πολίτες για να πάρουν το Κράτος στα χέρια τους και να βάλουν τάξη στο χάος που κατασκεύασε όλα αυτά τα χρόνια η κομματοκρατία.

Κανένα κίνημα ή κόμμα η ομάδα δεν έχει καμία νομική ισχύ στο Έθνος των Ελλήνων, όπως κι αν ονομάζεται, είτε συντακτική συνέλευση είτε συνέλευση Ελλήνων, ή όπως αλλιώς. Έχουν βγει πολλοί παραπλάνητές των Ελλήνων πολιτών. Η μόνη διαδρομή που έχουν εάν είναι πατριώτες όπως διατείνονται είναι να έρθουν να ενταχθούν-ενωθούν στον μοναδικό Νόμιμο εκπρόσωπο του 'Έθνους την Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.   Αυτό το δεδομένο πρέπει να γίνει κατανοητό από όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ώστε να μην γίνονται θύματα των όποιων τσαρλατάνων, που σκοπό έχουν την διαίρεση, συντηρώντας το φέουδο της κομματοκρατίας συμβάλλοντας στην γενοκτονία του Ελληνικού Γένους.

Το Πρόγραμμα της Ελλήνων Συνέλευσις για την Ασφάλεια της Χώρας και όλων των Ελλήνων είναι πολύ συγκεκριμένο.


14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40 Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

Διαβάστε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΈΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις αφορούν την ζωή και το μέλλον όλων των Ελλήνων πολιτών.

Για την εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, πραγματικής αειφόρου ανάπτυξης όπως αρμόζει στο Εθνος των Ελλήνων.


Επιμέλεια Σύνταξη Α. Πελαγία Πεκλάρη.

Δείτε :

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ


            

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια